21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips inför Belgien – Japan 2/7: Solklar favorit

Belgien får leva med favoritskapet inför måndagens åttondelsfinal mot Japan, där allt annat än en belgisk seger vore djupt överraskande.

Annons:

Efter två intensiva dagar med åttondelsfinaler i VM 2018 är det nu dags för två väldigt tydliga favoriter att kliva in i handlingarna. Här gäller det först för brassarna att leva upp till sitt rykte och lite senare på kvällen är det Belgien som ska försöka ta sig vidare till kvartsfinal.

Det här är den åttondelsfinal som spelbolagen ser som allra ojämnast, alltså den match som har den allra tydligaste favoriten. Trots att japanerna såg starka ut i inledningen av turneringen är det inga många som tror att de ska ha någonting att sätta emot det fysiskt betydligt starkare belgiska landslaget.

Belgien har imponerat så här långt och står på tre vinster på lika många försök. Vad som är extra imponerande är att förbundskapten Roberto Martinez valt att lufta truppen ordentligt i gruppspelet. Efter tre matcher har han använt 21 av 23 spelare i truppen, vilket är nytt VM-rekord. Det i sig säger en del om bredden som det belgiska landslaget besitter.

Full fart framåt direkt

Japan kommer att försöka kontrollera matchen med sitt fina passningsspel, men ett intensivt Belgien lär ta kommandot ganska omgående. Här litar vi på att det belgiska landslaget är för tunga för att stå emot för japanerna, vars försvarsspel lämnat en del övrigt att önska under turneringen. Inte minst på fasta situationer finns det klara defensiva brister i detta Japan.

Belgien har egentligen ingen tid att spilla här, utan lär kliva ut stenhårt från början och försöka aktivera sina offensiva spelare i så hög utsträckning som möjligt redan i den första halvleken. Därför är vår magkänsla att belgarna tar ledningen tidigt och sedan kontrollerar matchen. Med tanke på att det förmodligen är Brasilien som väntar i kvartsfinalen finns det all anledning att hushålla med energin.

Hos Ohmbet ger spelet att Belgien ska vinna den första halvleken anmärkningsvärt höga 1,97 gånger investeringen. Det blir vårt självklara speltips inför måndagens sena åttondelsfinal i VM-turneringen.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Belgien vinner (första halvlek)
Odds:  1,97 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  20:00, måndag 2/7
TV:   
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.