19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips inför Belgien – Panama 18/6: Extremt tydlig favorit

Belgien har en hel del förväntningar på sig inför måndagens premiär i VM 2018 när Panama står på andra sidan. Favoritskapet är på förhand väldigt tydligt.

Annons:

I inledningen av VM 2018 går det att rada upp en massa stora elefanter till fotbollsnationer som har snubblat lite i sin första match. Det är aldrig lätt att kliva in till ett mästerskap som stora favoriter, med mycket fokus och ögon på sig.

Ett lag som har en höjd som ett stort fotbollsland, men som ännu inte riktigt fått det erkännandet och därmed inte heller pressen, är Belgien. Det belgiska landslaget hör till turneringens mer spännande landslag och kan om allting vill sig riktigt väl bli en outsider till att gå långt. Men då krävs förmodligen att laget toppar formen direkt.

I öppningsmatchen väntar Panama, ett motstånd som vi i ärlighetens namn har dålig koll på, men som enligt alla rapporter bör vara på tok för svagt för att kunna ställa till det för Belgien. Det här ska vara klasskillnad och sådana saker bör bli tydliga redan från första stund.

Ett statement från start

Belgarna kliver in till turneringen med väldigt gott självförtroende och verkar fullt övertygade om att ett starkt mästerskap är en reell möjlighet. Därför räknar vi med att det stjärnspäckade belgiska landslaget gör ett avtryck redan tidigt i turneringen och förmodligen även matchen mot Panama.

Att lottas mot ett svagare land redan i den första omgången kan tyckas skönt – det blir inte samma svåra motstånd som om det är en större fotbollsnation som står på andra sidan – men det finns också klara negativa följdeffekter. Belgien har nu stor press på sina axlar och allt annat än en vinst är ett misslyckande. Panama ska helt enkelt inte vara ett lag som kan stå emot.

Här tänker vi oss ett Belgien som trycker på redan från första stund. I träningslandskamerna har det blivit stora vinster mot Costa Rica och Egypten, så målformen är verkligen på plats. Det finns ingenting att skylla på.

Vi litar på att Belgien sätter ner foten direkt. Belgien att vinna första halvlek spelas till 1,61 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Belgien vinner första halvlek
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  17:00, måndag 18/6
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.