21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips inför Belgien – Tunisien 23/6: Tuff nöt att knäcka

Speltipset inför Belgien och Tunisien bygger på tanken att båda lagen har visat prov på offensiv spets under inledningen av VM-turneringen 2018.

Annons:

Belgien öppnade världsmästerskapet precis enligt planen och tre tunga poäng redan i premiären, mot ett svagt och virrigt Panama. Det var en dag på jobbet, men heller inte mycket mer. Det finns garanterat mer att ta av hos belgarna, som troligen växlar upp längre in i turneringen.

Nu väntar en tuffare match redan i andra omgången av gruppspelet när Tunisien står för motståndet. Det är dessutom ett pressat Tunisien som väntar, efter förlusten mot England i premiären. Harry Kane avgjorde då matchen med ett mål precis i slutminuterna, varpå Tunisien står på noll inspelade poäng och har tre poäng upp till både Belgien och England.

Således finns det inte utrymme för en förlust och knappt ens ett poängtapp här. Tunisien, som faktiskt imponerade stundtals mot engelsmännen, behöver med andra ord gå för det mot Belgien. Mycket går att säga om belgarna, men helt utan brister är de knappast. Laget går att såra ordentligt och även Panama kunde skrapa ihop ett par chanser, trots att det ska vara ett klart sämre lag än Tunisien.

Ett lite väl högt odds

Belgien, som leds av Roberto Martinez med en historia i Premier League, sitter på en gyllene generation som verkligen inte går av för hackor. Allra främst offensivt håller Belgien i stort sett samma klass som turneringens största favoriter, vilket gör belgarna till en skön outsider i VM 2018.

Det finns dock brister rent defensivt, men även vad gäller att trumma igång dominansen i spelet. Det tog ett tag att såra Panama och det oroar en del inför fortsättningen av VM-turneringen.

Tunisien hade klara problem att täppa till bakåt mot England, men var samtidigt hela tiden giftiga framåt och går att räkna med vad gäller att skapa målchanser. Det tror vi att tunisierna klarar även mot Belgien.

Därför går vi in på ett spel som känns överraskande övervärderat av spelbolagen.

Båda lagen göra mål till 2,35 gånger pengarna hos Bwin blir dagens spel.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  14:00, lördag 23/6
TV:   
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Belgien – Tunisien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.