Speltips inför Colombia – England 3/7: Två offensivt starka lag

Simon Pålsson Publicerat: 3 July 2018

Colombia och England avslutar den första slutspelsrundan med ett riktigt intressant möte sent på tisdagskvällen. Här är det värt att fundera ett varv på vårt speltips.

Annons:

Efter ett par riktigt tunga skrällar under både gruppspelet och inledningen på slutspelet har detta världsmästerskap alla möjligheter att bli ihågkommet under lång tid framöver. Inför den sista åttondelsfinalen, den som spelas sent på tisdagen mellan Colombia och England, känns det dock helt vidöppet.

Därför kan vi inte vänta oss någon skräll i det mötet, även fall spelbolagen håller England som relativt klara favoriter. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att Colombia hackat en del under gruppspelet. Å andra sidan finns det en hel del i den engelska VM-historien som gör laget till en rätt svag favorit att försöka lita på i skarpt läge.

Dessvärre för Colombias del finns det ett par avbräck som kan kosta dyrt för deras del. Abel Aguilar kommer inte till spel. Därtill är storstjärnan James Rodriquez högst osäker till spel, även fall det colombianska läkarteamet bekräftat att det inte handlar om en muskelskada.

Ett bisarrt överodds

England har efter två starka matcher i inledningen av gruppspelet fått upp hoppet igen och bland engelska supportrar finns det plötsligt hopp igen. Frågan är om det är bra eller dåligt för England, som plötsligt har någonting att förlora igen.

Hur som helst har laget imponerat under delar av gruppspelet och vilade dessutom sina nyckelspelare i den avslutande gruppspelsmatchen mot Belgien. Allra viktigast är lagkaptenen och anfallaren Harry Kane, som på två matcher smällt in fem mål och därmed leder skytteligan i världsmästerskapet.

Colombia sitter också på en tung anfallskraft, vare sig James Rodriquez kan spela eller inte. Lagkaptenen Falcao är spets allra längst fram och lär vara sugen på att göra målmässigt avtryck i en slutspelsmatch i ett VM, inte minst då ha missade VM 2014 på grund av en sen korsbandsskada.

Spelbolagen verkar förvänta sig en tät och målsnål historia, men med så mycket anfallskraft på plan vore det märkligt om inte båda lagen går för det under delar av matchen.

Båda lagen göra mål finns till hela 2,28 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,28 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  20:00, tisdag 3/7
TV:   cmorefotboll logo tvfyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.