Speltips inför Colombia – Japan 19/6: Tydligt styrkeförhållande

Spelbloggare Publicerat: 18 June 2018

Här är risken betydande att oddset på vårt speltips kommer droppa och det är således på sin plats att kliva in i tid. Matchen det handlar om – Colombia mot Japan.

Annons:

Grupp H gör entré i sommarens världsmästerskap. Först ut är Colombia och Japan, som tampas mot varandra samt Senegal och Polen i en av mästerskapets mest svårtippade historier.

Favoritskapet innehar Colombia. Att förstå varför är enkelt: det handlar om ett av Sydamerikas bättre fotbollsnationer, fyllt med världsstjärnor. James Rodriguez, till vardags i Bayern München, blir en huvudpjäs. Anfallaren Radamel Falcao har spottat in mål de två senaste målen. Juan Cuadrado är fantastisk. Bara för att nämna tre spelare.

Japan är en av Asiens starkaste länder, men var ändå nära att riskera missa VM 2018. Det svajade till en hel del under kvalspelet och såväl Saudiarabien som Australien vara bara pinnen bakom dem när de tio matcherna var summerade.

Kvalitéerna, från position till position, är vitt skilda i Japan. De offensiva korten, Shinji Kagawa och Shinji Okazaki, som spelar på stora scener i Europa, sticker ut och blir att hålla koll på.

Och därför är det illavarslande att den sistnämnda, Leicesters Okazaki, riskerar att missa matchen med en skada. Om han blir kvar i truppen, kanske en bänkplats? Svårt att sia hur det är med hans status och detta kommer klarna närmare framåt avspark.

“Bättre överallt”

Det är klart att Japan inte ska viftas undan som en lättviktare här, men i ärlighetens namn borde skillnaderna vara så pass stora att Colombia vinner matchen utan större bekymmer – premiär och alla nerver till trots.

Spelare för spelare är Colombia ändå bättre överallt. De har en enorm spets, fått ihop försvarsspelet starkt och ska styra från första minut i matchen.

Om Okazaki dessutom missar matchen för Japan, då försvagas deras aktier rejält. Han är just den spelaren som ska vara skillnaden för dem.

Colombia har enorm klass och kan vara en potentiell uppstickare i det här världsmästerskapet, men för att fallet ska bli sådant kan en stark start krävas. Det tror vi att de får mot ett klasserna sämre Japan.

Oddsen på Colombia har redan dippat lite och kan mycket väl fortsätta så. Med andra ord kan det vara på sin plats att kliva in i tid här.

Det raka spelet betalar 1,75 gånger pengarna hos Expekt och det köper vi utan att tveka.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Colombia vinner, rak etta
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:00, tisdag 19/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällbys speltips inför Colombia – Japan

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.