25 mars 2019 serbien portugal speltips odds em kval

Speltips inför Costa Rica – Serbien 17/6: Nyckelmatch för båda

Serbien går in till mötet med Costa Rica som klara favoriter och ska VM-drömmen leva vore det nog klokt att plocka en trepoängare direkt. Här ser vi framför oss en hård match.

Annons:

Med tidig avspark, redan 14:00 på söndagen, är det dags för det oerhört viktiga mötet mellan Costa Rica och Serbien i grupp E. På förhand är det precis den här matchen som båda lagen behöver vinna för att skaffa sig själva en reell chans att gå vidare från gruppen.

Övriga lag är nämligen Brasilien och Schweiz, varpå tuffare utmaningar väntar för båda lagen. Brassarna är solklara favoriter till att ta tre raka vinster och gå vidare som klar gruppetta, medan Schweiz enligt förhandsrapporterna ska vara det hetaste laget bakom brassarna. Därför vore tre poäng i det inledande mötet en bra språngbräda inför fortsättningen för både Costa Rica och Serbien.

Vad gäller Costa Rica är det den typen av landslag som är oerhört svårbedömda, men som bevisligen har förmågan att skrälla. Det var nämligen precis vad de gjorde i förra VM, då de vann en grupp bestående av England, Italien och Uruguay. Dödens grupp på förhand, men det var Costa Rica som gick segrande ur striden. Ingenting annat än anmärkningsvärt.

Det blir svårare den här gången

Costa Rica har dock sett direkt svaga ut under våren och kommer till VM med två raka förluster i juni månad. Sämsta möjliga förberedelse inför mästerskapet med andra ord. Dessutom känns laget något tunnare än förra gången, såvida inte ett par spelare kan ta steg i sin utveckling eller spela över sin egen förmåga. Därför är hoppet att ett Costa Rica – som visserligen lär krypa hemåt en hel del och försöka spela lågt, aggressivt försvarsspel på egen planhalva – relativt litet att de ska ta sig vidare.

Serbien å sin sida har sett betydligt bättre ut under de senaste månaderna och avslutade uppladdningen inför VM 2018 med att smälla till Bolivia med hela 5-1. Det bådar gott inför mästerskapet i sommar, där Serbien återigen är ett landslag som får räknas som en outsider.

Här köper vi rakt av att Serbien är favoriter, men Costa Rica kan också streta emot bra och göra det svårt för serberna. VM-nerverna är svårbedömda. Det ska vi alltid ta i beaktande.

Vad vi ser framför oss är hur som helst en intensiv, rätt hård match. Det här är två väldigt fysiska lag och domaren kommer få arbeta.

Över 3,5 kort spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 kort
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  14:00, söndag 17/6
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.