18 november 2019 Irland Danmark Speltips

Speltips inför Danmark – Australien 21/6: Anmärkningsvärt överodds

Danmark har chansen att säkra en biljett till åttondelsfinal redan i omgång två, om resultaten går deras väg. Nu väntar Australien i ett tufft möte.

Annons:

Danmark kunde till slut plocka med sig tre väldigt tunga poäng i VM-premiären mot Peru. Det var på det hela taget en oerhört jämn match och i ärlighetens namn kunde det slutat lite hur som helst, men den starka danska disciplinen visade sig vägvinnande.

Det är tydligt att den danske förbundskaptenen Åge Hareide, som alltså kommer från Norge, är som gjord för den här typen av utmaningar. Det visade han två gånger om i Champions League med Malmö FF. Den typ av effektiva fotboll han gärna drillar sina lag i passar oerhört väl i täta, tuffa och viktiga matcher eller turneringar. Så här långt har det fungerat väl även i det danska landslaget.

Efter trepoängaren i premiären sitter Danmark nu i förarsätet inför fortsättningen av gruppspelet. Med tre poäng ligger laget i delad ledning med Frankrike – på tre poäng vardera – och kan bli klara för åttondelsfinal redan i omgång två. Det som krävs är en vinst mot Australien och att fransoserna slår Peru. Då är dansken klar för VM-slutspel.

Ett lite väl högt odds

Australien å sin sida stod för ett bra insats mot ett trögstartat Frankrike. Det är inte direkt första gången som fransoserna var trögstartade i ett stort mästerskap och det såg Australien verkligen till att utnyttja med ett intensivt försvarsspel, lite småfult spel och låga utgångspositioner. Tyvärr räckte det inte hela vägen.

Det gör att utgångsläget för Australien nu ser tufft ut och att det egentligen krävs vinst mot Danmark för att hoppet ska leva. Å andra sidan skulle en vinst i den andra omgången göra att utgångsläget ser bra ut. Det kan med andra ord svänga snabbt.

Hur som helst är vår känsla att Australien passar sämre mot ett lag som inte nödvändigtvis behöver vara spelförande på samma tydliga sätt som Frankrike. Danskarna är inte i lika stort behov av en trepoängare, utan kan ta det lugnare och slå om på ett Australien som måste fram i banan. Det kan bli kostsamt.

Danmark att vinna matchen ger hela 2,00 gånger insatsen. Det känns som bra betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Danmark vinner
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  14:00, torsdag 21/6
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Danmark – Australien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.