Speltips inför Frankrike – Peru 21/6: Värdet har bytt sida

Spelbloggare Publicerat: 21 June 2018

Har spelvärdet bytt sida? Marknaden har satt klara avtryck inför matchen mellan Frankrike och Peru, varpå det nu kan ses vara på sin plats att investera i spelen till ”Les Bleus” favör.

Annons:

Nyckelmatchen, premiären mot Danmark, förlorades på ett mycket snöpligt vis och nu är Peru pressade att lösa ett resultat av värde här mot Frankrike. Inte den situationen de hade velat vara i, men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka vända på den här skutan.

Dissekerar vi Perus premiärmatch lite närmare, spelades stundtals mycket bra fotboll och när det var mållöst på tavlan sumpade exempelvis Christian Cueva chansen att spräcka nollan från straffpunkten. Istället. 0-1 i baken.

Frankrike var nära att sjabbla till deras premiär mot gruppens, på pappret, tunnaste motstånd i Australien. De fick inte alls till det på planen; skapade försvinnande lite, i deras mått mätt, medan motståndarna hade sina chanser.

Ändå landade det i en 2-1-vinst för ”Les Bleus”, vilket i viss mån kan betraktas vara ett styrkebesked sett till hur matchen utvecklades; att vinna utan att imponera. Antoine Griezmann stod för ena målet, från straffpunkten och tio minuter från slutet sattes spiken i kistan, via ett självmål från motståndarna. Alternativt att målet borde ha tillräknats Paul Pogba.

Oavsett vad – skönt med en trea på kontot, även om Frankrike har massvis att bevisa här och framöver i mästerskapet.

Frankrike, trots allt, bättre

Peru kom vidare från det sydamerikanska VM-kvalet. Det är en storskalp, i hård konkurrens.
Defensivt är Peru tokstabila. Det släpps till extremt få målchanser och i sin tur mål.

När spelbolagen presenterade oddsen inför matchen var också värdet klart på Peru, när man kunde få bra betalt på bland annat en +1,5-handikapplina på dem.

Nu har dock marknaden satt sin prägel på det hela och med hänsyn till hur premiärerna utvecklades är det helt rättvisande att oddsen på Frankrike skjutit upp – men vi undrar om det inte är på tal om en överreaktion?

Normalt är Frankrike klasserna bättre än Peru. Så enkelt är det.

Och nu har kanske de där nerverna, som ofta innebär favoriter i fara i premiärerna, kanske släppt för Frankrikes del? De har, trots allt, tre pinnar på kontot medan Peru står med en nolla.

Vad som då talar starkt till Frankrikes fördel är att Peru inte har råd att backa hemåt under 90 minuter, utan måste framåt och riskera en hel del. Då är risken att de blir hårt bestraffade av ett Frankrike fyllt av spetskvalitéer.

1,78 x insatsen för Frankrike -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner matchen med uddamålet – är absolut spelbart. Betser är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 17:00, torsdag 21/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Frankrike – Peru

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.