21 mars 2019 Österrike Polen Speltips

Speltips inför Japan – Polen 28/6: Full fart framåt

Det finns goda förhoppningar om mål inför det sista gruppspelsmötet mellan Japan och Polen i VM 2018. Det kan mycket väl rassla till åt båda håll.

Annons:

Det polska landslaget måste ses som en av mästerskapets största besvikelser så här långt. Argentina aspirerade på den titeln, men kunde faktiskt rädda upp allting i den sista gruppspelsomgången där en vinst mot Nigeria räckte för avancemang till åttondelsfinal. Den möjligheten har inte Polen.

Efter två spelade matcher står laget på noll inspelade poäng och därmed är hoppet helt ute om ett avancemang till slutspelet. Senegal och Japan står båda på fyra ointagliga poäng, vilket gör att Polen inte har någonting att spela för.

Känslan är dock att det polska landslaget med ett par riktiga spetsspelare längst fram, då syftar vi väl egentligen främst på anfallaren Robert Lewandowski, gärna avslutar turneringen snyggt. Målskörden har än så länge varit direkt undermålig och ett par VM-mål på anfallaren vore såklart någonting att ta med sig från Ryssland. Därför tror vi ändå att Polen offensivt sett gärna gör någon form av avtryck i avslutningsmatchen.

Det kommer att bli full fart

Samtidigt har Japan redan nu ena foten i åttondelsfinal och har faktiskt allting i egna händer. Det enda som krävs är en poäng för att slutspelet ska vara säkrat, varpå japanerna oavsett ställning i matchen kommer att ta det här på allra största allvar. Med ett frejdigt spel och passningsorienterad fotboll har Japan varit en härlig överraskning så här långt och vi tror att det stela, ointresserade polska försvaret kommer att straffas här när Japan jagar mål.

För om Polen – som vi tror – pillar in minst en boll kommer Japan behöva jaga mål. Det här är nämligen en match som de inte har råd att förlora och verkligen inte med flera mål. Det är värt att ta med sig. Den japanska målvakten har dessutom varit direkt darrig under VM 2018 och det kan straffa sig mot ett målhungrigt polskt landslag.

På det hela taget känns förutsättningarna för mål väldigt goda här. Det är vår utgångspunkt på förhand.

Båda lagen att göra mål spelas därför till 1,85 gånger såsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  16:00, torsdag 28/6
TV:      
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.