11 juli 2019 Tunisien Madagaskar Speltips

Speltips inför Panama – Tunisien 28/6: Äntligen tre poäng

Tunisien är visserligen redan avsågade i gruppen, men känslan är att laget bör ha goda möjligheter att avsluta VM-äventyret med en trepoängare mot Panama.

Annons:

Gruppen är avgjord och det står redan klart vilka två lag som tar sig vidare till åttondelsfinal från den grupp som både Panama och Tunisien tillhör. Dessvärre för deras del blir det ingen fortsättningen av VM-turneringen, utan den sista gruppspelsomgången är också den sista matchen de kommer att spela i mästerskapet.

Under de senaste dagarna har det här dock visat sig inte spela så stor roll för lagen som redan är utslagna. Det finns något stort i att spela VM ändå och varje poäng kommer att gå till VM-historien. Spelarna ser också turneringen som ett väldigt bra skyltfönster och presterar därmed på en extra hög nivå, oavsett om det är kört eller inte.

Det har vi med oss inför matchen mellan Panama och Tunisien. Här tycker vi att spelbolagen är lite väl generösa med oddset på favoriterna och det tänker vi utnyttja.

Inga konstigheter alls

Tunisien har faktiskt sett relativt bra ut under sina två VM-matcher så här långt. Mot England var laget bara några minuter och ett slarvigt försvarsspel på en defensiv hörna ifrån att faktiskt plocka poäng. Därefter gjorde laget två mål mot Belgien och hotade en del framåt, men läckte å andra sidan på tok för mycket bakåt och förlorade med hela 5-2.

Den bestående känslan är hur som helst att Tunisien trots allt är ett fotbollsland som ska tas på allvar och det är klasskillnad när vi jämför med Panama.

I premiären mot Belgien höll laget visserligen nollan i matchens första 45 minuter, men i andra halvlek blev det tydligt att spelarna inte hängde med på ett individuellt plan. 6-1-förlusten mot England är ett ännu tydligare kvitto på samma faktum. Hur charmigt det än är att Panama spelar VM 2018 så håller de inte tillnärmelsevis den nivå som krävs för att ta poäng.

Därför tror vi på Tunisien inför torsdagens avslutande möte i gruppspelet. Det raka spelet blir det självklara valet till 1,88 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tunisien vinner
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  20:00, torsdag 28/6
TV:   
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Panama – Tunisien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.