14 oktober 2018 Polen Italien Speltips

Speltips inför Polen – Senegal 19/6: Höga förväntningar

Förväntningarna är verkligen höga inför VM-mötet mellan Polen och Senegal tisdagen den 19 juni. Det är en av flera heta matcher på tisdagen.

Annons:

VM fortsätter i en rasande fart och på tisdagen är det dags att kliva in i det som är mästerskapets sista grupp. Efter morgondagen kan vi med andra ord blicka tillbaka på en full första omgång sett över samtliga grupper.

Tisdagen bjuder dessutom på det intressanta mötet mellan två outsiders, Polen och Senegal. Det här är två lag som känns svårbedömda på förhand, men som om de träffar rätt i sin prestation verkligen kan flyga i det här mästerskapet. Den offensiva spetsen som finns i båda lag är väldigt stark.

Polen bygger mycket på sitt spel kring Robert Lewandowski. Den store anfallaren är en extremt vass målskytt och blir allt bättre när bollen är nära straffområdet. Det är där han gör den absoluta merparten av sina mål. Därför bygger Polen också en stor del på sin spelidé på att mata in bollen i boxen.

Offensiv spets i fokus

Senegal har förberett sig på VM-turnering med tre träningslandskamper. 0-0 mot Luxemburg imponerade inte direkt, men därefter såg det betydligt bättre ut mot Kroatien (uddamålsförlust) och sedan 2-0-vinst mot Sydkorea.

Senegalesernas absoluta styrka – precis som för Polen – ligger i det offensiva spelet. Sadio Mané är den stora nyckelspelaren och kommer att leda anfallsspelet. Känslan är att Senegal gärna ser en öppen historia, med lätt kontringsinriktat fotboll och ett Polen som gärna har lite mer boll, men där Senegal kan slå om på kontringar.

Därför känns det väldigt troligt att matchen blir målrikt.

Båda lagen göra mål spelas till anmärkningsvärt höga 2,20 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  17:00, tisdag 19/6
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällbys speltips inför Polen – Senegal

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.