Speltips inför Serbien – Brasilien 27/6: Avgörandet är här!

Spelbloggare Publicerat: 27 June 2018

Grupp E är fasansfullt spännande inför de avslutande 90-minutersspurtarna. När Serbien ska försöka mäta krafterna med Brasilien ser vi trots allt sydamerikanerna med absolut toppchans.

Annons:

1. Brasilien, 2: 1-1-0, 4p, +2 mål
2. Schweiz, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
3. Serbien, 2: 1-0-1, 3p, +0 mål
4. Costa Rica, 2: 0-0-2, 0p, -3 mål

Topptrion slåss med andra ord nästan helt jämsides inför onsdagens 20:00-matcher, de sista innan åttondelsfinalerna i VM 2018.

Gällande Serbien skulle eventuellt ett kryss kunna räcka, om Schweiz förlorar mot Costa Rica, också beroende på siffrorna. Däremot finns det starka indikationer som talar för Schweiz i den matchen, med hänsyn till de rådande klasskillnaderna och att deras motståndare enbart spelar för hedern.

Från vissa håll och kanter har Serbien snackats upp en hel del, men är det lite så att deras kvalitéer överdrivs? Premiären var sisådär utförd och precis som vi var inne på inför mötet mot Schweiz, fick de få problem där – en 1-2-förlust.

Brasilien har inte blommat ut helt, på det sättet vi vet att de kan och rentav ska. Ett kryss och en vinst är facit hittills och då ser det ändå ut att bli åttondelsfinal. Men – potential att växla upp!

Både Douglas Costa och Danilo har åkt på skador för Brasilien och det tär för all del i viss mån, men ska väl inte påverka överdrivet? Serbien har hela manskapet intakt.

Serbien måste vinna

När Serbien måste vinna matchen och därmed också framåt om det står lika på tavlan närmare slutspurten, är det en faktor som snarare talar starkt för ett sylvasst Brasilien som inte ska skänkas ytor. Även minskar kryssrisken i matchen.

Mer har Brasilien absolut att bevisa och här får vi känslan av att de kan blomma ut lite: visa upp en annan frejdighet och effektivitet kontra i de föregående mötena.

Ända sedan fiaskot i VM 2014, på hemmaplan, har Brasilien utvecklats enormt och spelarmaterialet är klart bättre. Kvalspelet hit till mästerskapet var därutöver fenomenalt. De sydamerikanska konkurrenterna städades av utan problem.

Summa summarum: här får Serbien det svårt. Mycket svårt.

Brasilien -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – tas till 1,93x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Brasilien -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, onsdag 27/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Serbien – Brasilien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.