Speltips inför Spanien – Marocko 25/6: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 25 June 2018

Tack och bock, hälsar vi ett specifikt spelbolag! På hörnmarknaden är nämligen stort spelvärde uppdukat när Spanien och Marocko drabbar samman i gruppspelets sista omgång av VM 2018.

Annons:

Massivt bollinnehav, rullande och rullande. En hel del målchanser på det. Spanien hade dock sina problem senast mot Iran och Diego Costas 1-0-mål i den 54:e minuten blev matchens enda. Ändå: en trea är en trea.

Detta betyder att endast en förlust skulle innebära att åttondelsfinalen i mästerskapet missas – och det är risken försvinnande liten för. 1X2-marknaden står i 1,38-5,25-11,50 och Marocko har inte det minsta att spela för, eller ja, bortsett från hedern.

Marocko var närmast dominanta i premiären mot Iran, men lyckades inte förvalta deras uppsjö av möjligheter och tappade snöpligt in 0-1 i slutsekunderna, via ett självmål. Därefter, mot Portugal, stod de upp väl på nytt, men även där blev det en uddamålstorsk. Den som släckte VM-succéhoppet var, föga förvånande – Cristiano Ronaldo.

Fastän åttondelsfinalen är utom räckhåll för Marocko, väntar vi oss inte med att de faller ihop handplatt inför Spanien här. Det är knappast förvånande att de inte skulle räcka till och en VM-match är alltid en VM-match. Supportrarna ska också glädjas. Det är en ära att spela på den här scenen.

Skapar minst tre hörnsparkar?

Som nämnt: Marocko kommer ta det här seriöst och spelmässigt har de levererat under mästerskapets två matcher. Ineffektiviteten har dock ställt till det för dem och mot Spanien kommer chanserna sannolikt bli lätträknade.

Men det faktum att situationen är som såhär kan också innebära att Marocko släpper lite på bromspedalen. Lite större offensiv approach än det annars hade blivit?

Därför lockar ett hörnspel på Marocko oss stort. Mot Iran skapades fem hörnsparkar och mot Portugal hela sju.

Spanien kommer förstås styra och ställa, men Marocko få sina metoder samt möjligheter att sticka upp i banan.

Hörnlinan 2,5 på Marocko är lågt ställd och när överspelet betalar 1,85 gånger pengarna hos Betway tvekar vi inte en sekund på att klippa till.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Marocko över 2,5 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:00, måndag 25/6
TV:  svttjugofyra logo
Stream:  svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Spanien – Marocko

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.