19 november 2019 Tyskland Nordirland Speltips

Speltips inför Sydkorea – Tyskland 27/6: Specialspelet lockar

Spelbolagen ställer ut en hiskeligt hög lina på en specialmarknad inför måstematchen mellan Sydkorea och Tyskland, som också är av största intresse för svensk del. Vårt speltips hittar ni här, tillsammans med oddsen och startelvorna.

Annons:

Getingboet i grupp F är så pass stökigt att alla nationer kan avancera vidare till åttondelsfinal i VM 2018. Detta trots att Sydkorea det facto inte kammat in en enda pinne på de inledande matcherna, med uddamålsförluster mot såväl Mexiko som Sverige.

Väl i praktiken talar däremot ingenting för just Sydkorea, som har visats vara svårt sårbara. Förlustsiffrorna i de två spelade matcherna var båda i underkant. Dessutom kommer det krävas att Mexiko vinner över Sverige, vilket ändå inte är skrivet i sten, förutom att den här matchen ska vinnas. Hur som helst – hoppet är väl det sista som lämnar en?

Tyskland, som varit och för all del fortfarande är en av mästerskapets främsta favoriter, har inte alls motsvarat kravbilden som funnits på dem, sett i varken spel eller resultat. Premiären mot Mexiko förlorades, helt rättvisande, och mot Sverige krävdes det en frispark i den absoluta slutsekunden för att få in slutresultatet tillika 2-1-baljan.

Hade Toni Kroos inte prickat in målet, skulle de med stor sannolikhet inte nå slutspelet. Nu står de helt jämnt strå med Sverige. Sydkorea får därtill ses som en betydligt beskedligare motståndare än ett formtoppat Mexiko.

Efter den så misslyckade premiären städade Tyskland om en hel del i startelvan och ett liknande lag kan tänkas ställas ut här. Dock är Jerome Boateng indisponibel med en avstängning medan Mats Hummels och Sebastian Rudy står som tveksamma kort. För Sydkorea riskerar Park Joo-Ho att missa matchen.

Underspelet måste testas

Matchens avslutslina, inte bara de på mål, är utsatt till hela 28,5 och man kan förstå hur oddssättarna resonerar: att Tyskland väntas kliva på hårt här. Pressa ner Sydkorea djupt i banan.

Men allt som allt kan inte en 28,5-lina betraktas som annat än överdriven.

Båda av Tysklands matcher har klivit under densamma och mot Sverige avlossades exempelvis bara 16 avslut – och det i en match där tyskarna fick jaga under långa perioder. Sydkoreas har innehållit 18 respektive 11 stycken.

Under 28,5 skott i matchen är ett kalasspel och förvånas inte om linan blir nedtryckt till närmare avspark. Oddset är 1,75 och det hämtas hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 28,5 avslut i matchen
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, onsdag 27/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Sydkorea – Tyskland

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.