Speltips inför Tunisien – England 18/6: Tät VM-premiär

Simon Pålsson Publicerat: 18 June 2018

Det landslag som många håller kärt – England – glider nu in i VM 2018 när Tunisien väntar i premiären måndagen den 18 juni. Vi rekar såklart med speltips inför matchen.

Annons:

För många svenskar runt om i vår avlånga land är det alltid speciellt när det engelska landslaget kliver in i ett mästerskap. Med tanke på den starka koppling som finns till engelsk fotboll, med Premier League i spetsen, är det såklart inte så konstigt att så är fallet.

Därför är måndagen en härlig dag som svensk. Dels spelar Sverige premiär i VM-turneringen och därefter avrundas kvällen med det engelska landslaget första drabbning i VM 2018. I den första matchen i turneringen väntar en mycket lurig motståndare i form av Tunisien, som sannerligen inte ska underskattas.

Enligt spelbolagen är England enorma favoriter och det går att förstå. Spelare för spelare är det klasskillnad mellan lagen, vars fotbollshistoria dessutom ser helt annorlunda ut. Men samtidigt har skillnaderna mellan lagen blivit mindre med tiden och Tunisien är ett av flera trevliga länder som nu tar stora steg fotbollsmässigt. Så förbered er för en skräll även här – i skrällarnas VM.

Ett självklart spelval

För egen del är det inte skrällen som vi tänker spela på. Det är helt enkelt för riskabelt och oavsett känningarna för Tunisiens goda chanser går det inte att blunda för att engelsmännen bör lösa det här om de kommer upp i normal standard och utan att Tunisien överpresterar.

Vad gäller vårt speltips riktar vi istället in oss på någonting annat, nämligen målmarknaden. Tunisien är ett disciplinerat och svårslaget lag, som kan streta emot bra mot stora nationer och ta poäng i alla möjliga matcher. I sitt genrep inför mästerskapet förlorade Tunisien bara med uddamålet, 1-0, mot Spanien. Det säger en hel del om den höjd som ändå finns. Tänk också på att laget spelat oavgjort mot både Portugal och Turkiet på sistone. Inte illa.

England vilar på en bättre organisation än på länge och med ett par offensiva stjärnskott i form av Harry Kane och Deli Alli finns det äntligen spets igen i det engelska landslaget. Men det är fortsatt organisationen som är det viktiga. Här tänker engelsmännen inte ta några onödiga risker.

Under 2,5 mål spelas till 1,72 gånger krämen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  20:00, måndag 18/6
TV:   cmorefotboll logo tvfyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.