6 juli 2018 Uruguay Frankrike Speltips

Speltips inför Uruguay – Frankrike 6/7: Dags för kvartsfinaler!

Det blir ett nytt målspel från VM 2018 – nu när mästerskapet kommer till kvartsfinalfasen. Först ut är Uruguay och Frankrike, på Nizhny Novgorod Stadium.

Annons:

Åttondelsfinalerna är över och nu skiftar vi blad till kvartsfinalerna. Åtta nationer är kvar i mästerskapet och här är två med siktet på titeln: ett ofta underskattat Uruguay samt 2016 års EM-finalister, Frankrike.

Uruguay har blivit bättre och bättre med mästerskapet; vunnit fyra matcher av fyra matcher, där insatsen mot Ryssland, en 3-0-kross, samt åttondelsfinalvinsten över Portugal med 2-1 sticker ut. Den kanske bästa spelaren har varit Edison Cavani, med sina tre baljor och stora briljans.

Nu riskerar dock Cavani, liksom hans anfallspartner Luis Suárez, där rapporterna förvisso är positivare, missa matchen. I värsta fall kan alltså båda spetspjäserna ställas åt sidan och det skulle tära hårt på Uruguay.

Av Frankrike fick vi inte se deras bästa sida under gruppspelsfasen, men åttondelsbiljetten kunde ändå kammas hem utan att behöva svettas överdrivet för det. Väl i slutspelsfasen stod ”Les Bleus” emellertid för en suverän insats när Argentina skickades ut och vinstsiffrorna skrevs 4-3.

Bäst i Frankrike då var Kylian Mbappé, med två mål och ständigt som ett hot för motståndarförsvaret. Han kan komma att spela en huvudroll även här. Det kommer bli spännande att se vad han och Antoine Griezmann kan ställa till med här…

Borta för Frankrike är Blaise Matuidi, avstängd, medan Djibril Sidibe är ett osäkert kort. Annars är truppen hel.

Överspelen lockar

Att Edison Cavani – och för den delen Suárez – riskerar att missa matchen talar förstås starkt emot målen denna VM-kvartsfinal, men som nämnt; chansen finns fortfarande att han medverkar. Ska inte helt och hållet räknas bort.

Oavsett vad anser vi att det finns värde att hitta i målöverspelen och på liknande marknader. Finns flera tänkbara spelalternativ.

Varför oddssättarna har så svårt att se det bli mål i den här matchen är oklart. Det är klart, Uruguay kan eventuellt bli lite tillbakalutade här – men har ett vasst omställningsspel och med största säkerhet minst en av världens bästa anfallare på planen. Eventuellt två.

När Frankrike skickade ut Argentina bjöds det på bländande anfallsfotboll, inte minst från Kylian Mbappé – och dessutom en del slarv bakåt. Då skrevs siffrorna makalösa 4-3. Även Uruguay kommer från en relativt öppen åttondel, där man vann med 2-1 över Portugal.

Spelar över 1,5 mål i matchen till oddset 1,55 hos Expekt. Vill man höja svårighetsgraden tas med fördel överspelen på 2,0- eller 2,5-linan.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål
Odds: 1,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, fredag 6/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.