30 juni 2018 Uruguay Portugal Speltips

Speltips inför Uruguay – Ryssland 25/6: Gruppvinst i potten

Uruguay tar sig an Ryssland i den avslutande gruppspelsomgången i VM 2018 och känslan är att värdnationen stöter på sin tuffaste utmaning hittills nu.

Annons:

Då kliver vi äntligen in i den avgörande fasen av VM-turneringens gruppspel och det är nu vi ska få se vilka som tar sig vidare från varje grupp. Varje dag avgörs två grupper i taget, med parallella matcher inom själva gruppen.

Vad gäller den första gruppen i mästerskapet, även känd som Grupp A, är den redan avgjord. Det är med andra ord redan givet att det blir Uruguay och Ryssland som kommer att spela vidare i turneringen. Det gör å andra sidan att den avslutande omgången, där lagen möts, blir extra het då gruppsegern ligger i potten. Vinnaren här slipper att möta gruppvinnaren i Grupp B.

I nuläget känns det troligast att det blir Spanien som vinner Grupp B och det är ett motstånd som förmodligen både Ryssland och Uruguay gärna slipper. Att få Portugal – visserligen med en glödhet Cristiano Ronaldo – känns aningen mer överkomligt. Det centrala ligger dock i att avsluta gruppspelsfasen starkt för att därigenom ha med sig så mycket självförtroende som möjligt inför åttondelsfinalen.

Uruguay är snäppet hetare

Det är många som har förvånats över den starka inledning på VM-turneringen som värdnationen Ryssland har haft, med två raka vinster i övertygande stil. Men frågan är om inte fotbollsfolk generellt snarare överreagerar på resultaten nu? Vinsten mot Saudiarabien i premiären går inte att dra några växlar av då motståndet helt enkelt höll en så låg nivå att det inte går att bedöma. Vinsten mot Egypten imponerar desto mer, men känslan är ändå att Ryssland har varit bra på att utnyttja motståndarnas svaga sidor, snarare än sina egna styrkor.

Nu väntar det som får räknas som den tuffaste matchen hittills i mästerskapet, både vad gäller offensiven och defensiven. Att bryta ner Uruguay är inte lätt – noll insläppta hittills säger ändå någonting – men frågan är om det inte är ännu tuffare att stå emot laget? Med anfallsparet Luis Suarez och Edison Cavani längs fram är Uruguay extremt svåra att stoppa. Det är utan större tvekan det bästa anfallsparet i hela turneringen.

Här tycker vi att spelbolagen överskattar Ryssland något och även fall vi tror på en tät historia känns det som att Uruguay har ett litet övertag på förhand.

Uruguay +0.0 (asian handicap) spelas till 1,79 gånger krämen hos Bethard. Det är samma spel som draw no bet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Uruguay +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,79  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, måndag 25/6
TV:      
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Uruguay – Ryssland

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.