30 juni 2018 Uruguay Portugal Speltips

Speltips inför Uruguay – Saudiarabien 20/6: Massivt favoritskap

Här snackar vi ett odds som med stor risk kommer droppa till avspark. Detta från onsdagens match mellan ett starkt och kanske lite underskattat Uruguay samt ett tunt Saudiarabien. Vårt speltips tar ni del av här.

Annons:

Tillbaka på värdsscenen, i ett VM, fick Saudiarabien lämna Luzhniki Stadium i Moskva med svansen mellan benen. När 90 minuter var summerade stod siffrorna i 0-5-förlust mot Ryssland och detta utan att ryssarna heller imponerade särskilt mycket. Då fattar ni som inte tittade på matchen hur illa det var från Saudiarabiens sida?

Här väntar Uruguay och till sist Egypten för Saudiarabien, som ska vara nöjda såvida de överhuvudtaget lyckas plocka en enda pinne. Det talar dock försvinnande lite för, av den första insatsen att döma.

Uruguay vann däremot deras premiär, efter ett sent mål – matchens enda – mot Egypten, som saknade deras storstjärna Mohamed Salah. Matchen styrdes från start och det var närmast ett under att nollan inte spräcktes fören i slutminuterna. Hjälte blev Atlético Madrids försvarsklippa, José Giménez, med en välplacerad nick.

Nu är det öppen gata för Uruguay, i deras jakt på en slutspelsbiljett. Här kan det till och med finnas skrällpotential ännu längre fram. Anfallsuppsättningen, den ordinarie med Luis Suárez och Edison Cavani, är kanske mästerskapets allra starkaste.

Vinner bekvämt

Premiären visade på hur fruktansvärt sårbara Saudiarabien det facto är: en 0-5-förlust mot ett Ryssland som inte ens var speciellt imponerande i matchen.

Faller man lika djupt, utan att hålla ihop försvaret, här mot ett så extremt offensivt potent Uruguay kan det mycket väl bli att åka av. Siffrorna skulle kunna skjuta rakt upp i höjden.

Men även om Saudiarabien står för en bättre insats, är det ett så pass ännu mycket starkare motstånd som väntar att vi har svårt att se det bli på tal om annat än en stabil trea för Uruguay, vilka fler och fler verkar ta på allvar i det här mästerskapet. Ska de kanske till och med räknas bland de främsta titelkandidaterna?

Det är förvånansvärt bra betalt vi får för spelen till Uruguays favör och oddsen skulle mycket väl kunna justeras till något närmare avspark. Här är det med andra ord inte på plats att avvakta.

Uruguay -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – är helt klart värt att spela till precis under dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Uruguay -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:00, onsdag 20/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Uruguay – Saudiarabien

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.