3 juni 2018 Tyskland England vm 2018 speltips betting långtidsspel

Speltips inför VM 2018: Litar du på tyskarna eller engelsmännen?

En historisk tillbakablick kan ge en fingervisning om vad som väntar i sommarens världsmästerskap. Är det England eller Tyskland som kommer att lyckas bäst? Vi har det givna svaret inför VM 2018 i Ryssland.

VM-festen närmar sig med stormsteg, men redan veckorna innan går det att kliva in på intressanta spel inför turneringen. I ett tidigare speltips har vi redan berört vilka vi tror har störst chans att vinna VM-guld i sommar och med i det åtanke är nästkommande spel väldigt logiskt. Läs mer om våra guldfavoriter här!

Många spelbolag storsatsar såklart inför världsmästerskapet och erbjuder mängder av specialmarknader. Här går det att gräva ordentligt för att hitta guldkornen där oddssättarna slarvat lite. Känslan är att vi har hittat minst ett sådant tillfälle här.

Hos både Bethard och Betser (där du otroligt nog får 100 kronor helt utan omsättningskrav!) finns marknader på head 2 head. Då gäller det att förutspå vilket av två nämnda landslag som går längst i turneringen. Sverige-Danmark är ett landslagspar, Ryssland-Polen ett annat. Det vi fastnar för handlar dock om Tyskland-England, två gamla antagonister och självklara stormakter inom fotbollen. I vår värld finns det en solklar favorit av dessa två.

Alla överskattar England – igen

För många är England närmast synonymt med fotboll och för den som möjligen inte har full koll på historien känns det nog som att det engelska landslaget varit en historisk maktfaktor även vad gäller titlar på landslagsnivå. På snacket om och från engelsmännen låter det ofta så. Men i själva verket har man alltså en enda titel på 23 spelade mästerskap. Dessutom en enda medalj, guldet i VM på hemmaplan 1966. Det är över 50 år sedan och börjar bli lite svårt att leva på va?

Samtidigt som engelsmännen är en besvikelse i närmast varje mästerskap fortsätter tyskarna att leverera gång på gång på gång. Om det så är Västtyskland eller ett förenat Tyskland finns det få saker som brukar kunna stoppa laget.  Fotboll är ett enkelt spel. 22 spelare sparkar på en boll i 120 minuter och sedan vinner alltid tyskarna är ett klassiskt citat från Gary Lineker och det ligger mycket sanning i det.  Tolv medaljer i VM, tre i OS och sex i EM är tyska meriter som England bara kan drömma om. Och det är ingen slump. I VM har laget inte missat medalj sedan 2000. Helt otroligt.

I våra ögon finns det inte mycket som talar för att tyskarna inte skulle lyckas även den här gången. Tyskland har ett otroligt starkt landslag, med en bra bredd och tillräcklig spets. Laget är samkört, mentaliteten är på plats och spelsättet behöver inte förändras. England är betydligt mer spretiga, saknar samma stabilitet och har flera svaga länkar i laget. På det hela taget ett klart sämre lag.

Det finns egentligen ingenting som talar för att England ska gå längre än Tyskland i sommarens VM. Ingenting. Det finns dessutom en viss risk att lagen mäts i kvartsfinal om England slutar tvåa i sin grupp och Tyskland etta i sin, samt att båda lagen därefter vinner sin åttondelsfinal. I en sådan match är det tyska favoritskapet väldigt tydligt, men frågan är om England ens når så långt.

Tyskland att gå längre än England i VM 2018 spelas därför till 1,57 gånger såsen hos Bethard. Spelet finns också till precis samma odds hos Betser.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tyskland går längre än England i VM 2018
Odds:  1,57 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: Upp till 1 000 kr bonus)
Läs mer: Speltips och allt du behöver veta inför Fotbolls-VM 2018!