Speltips inför Alavés – Real Madrid 6/10: Nytt målspel

Spelbloggare Publicerat: 6 October 2018

När tre raka matcher lämnats mållösa för Real Madrid väntar vi oss att de kommer trycka på rejält inför lördagens kvällsmöte med det stora utropstecknet Deportivo Alavés. Räkna med – mål, mål, mål!

Annons:

Kris? Det vore kanske att ta i, men uppenbara problem råder åtminstone i Real Madrid, vars saknad efter Cristiano Ronaldo, som lämnade klubben för Juventus inför spelåret, bara tycks bli större.

Nu har ”Marängerna” spelat tre raka matcher utan mål framåt och det är uppseendeväckande med tanke på vilka spelare som trots allt finns. Här hittar vi förluster mot Sevilla och CSKA Moskva samt ett kryss i derbyt mot Atlético Madrid.

Trots detta innehas fortfarande andraplatsen i tabellen, enbart på sämre målskillnad än serieledande Barcelona. Där bakom finns emellertid en radda konkurrenter inom en tät radie, däribland Deportivo Alavés.

Från bottentippade, har Alavés vecklats ut till årets kanske främsta utropstecken i Primera Divisón. Risken är fortfarande att de kommer dala, vilket kanske är att räkna med, men de 11 inspelade pinnarna på sju matcher, tre färre än kvällens motståndare, är det bara att höja på hatten för.

Men kanske är det så att verkligheten håller på att komma ifatt redan? När Levante besöktes förra veckan landade det i en 1-2-förlust, fastän matchen leddes, och det följde upp ett 1-1-kryss mot Getafe.

Sätter stopp för mardrömssviten?

Inte ska väl tre blir till fyra målfria matcher för Real Madrid? De har, hur man än vrider och vänder på det, en offensiv i absolut världsklass och möter nu en motståndare som svajat till lite smått de senaste veckorna. Observera dock att Alavés nätat i fem raka matcher.

Av denna anledning, att desperationen kan tillta för Real Madrid, väntar vi oss att de kommer kliva på framåt, trycka ner motståndarna och intensivt fylla på med spelare i offensivt straffområde.

Och i veckans CL-möte med CSKA Moskva var det för all del uddlöst, men å andra sidan stoppade ramen dem vid upprepade tillfällen. En hel del oflyt.

Att Real Madrid är sårbara råder ingen som helst tvekan över och med ett Alavés som överraskat allt och alla samt varit extremt effektivt – visst luktar det mål åt båda håll denna afton?

BLGM-spelet betalar 1,80 x insatsen hos Betser och det plockas.

Anmärk väl att Real Madrid saknas Isco, Daniel Carvajal och Marcelo inför matchen. Litet frågetecken över Gareth Bale, liksom Deportivo Alavés har över Burgui och Patrick Twumasi. Där saknas också Rodrigo Ely.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 18:30, lördag 6/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.