7 maj 2019 Liverpool Barcelona Speltips

Speltips inför Barcelona – Villareal 2/12: Tydlig favorit

Det blir såklart fullt fokus på målmarknaden inför söndagens heta möte i La Liga mellan FC Barcelona och ett alltid svårspelat Villareal på Camp Nou.

Annons:

Det är dags för FC Barcelona att jaga tre viktiga poäng i toppstriden i La Liga där förhoppningen är att ta över serieledningen så fort det bara går, en plats som just nu Sevilla har efter en lovande inledning på den här säsongen.

Precis som flera andra lag har FC Barcelona haft en ganska tung inledning på den här säsongen i ligan, där det varit tydligt att omotivationen präglat laget i stunder. Då är kvalitén i ligan så pass bra att det inte bara går att städa av motståndet. Det har Barca fått bli varse.

Samtidigt har Villareal öppnat hyfsat lovande men laget har klara problem med en ojämnhet även här. Nu åker laget till Camp Nou som klar underdog och kommer att försöka försvara sin nolla så bra det bara går.

Spel på målmarknaden

FC Barcelona har en synnerligen tung skadelista att förhålla sig till inför den här matchen och det är såklart en stor nackdel. Thomas Vermaelen, Sergi Samper, Rafinha, Jasper Cillessen, Sergi Robert och Luis Suarez missar det här mötet. Ett mycket tungt läge för hemmalaget faktiskt. Samuel Umtiti och Arthur är osäkra till spel.

Det är klart bättre för bortalaget, men Bruno Soriano är skadad och kommer inte att spela matchen. Javi Fuego är dessutom osäker till spel.

Det här är ett möte med en klar favorit, FC Barcelona, men känslan är att gästerna faktiskt kan streta emot och göra det förhållandevis bra här. Någonting annat vore direkt förvånande.

Under 3,75 mål spelas därför till 1,77 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,75 mål
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:30, söndag 2/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.