23 april 2019 Alavés Barcelona Speltips

Speltips inför FC Barcelona – Girona 23/9: Enormt favoritskap

FC Barcelona väntas köra över sitt motstånd med full kraft när söndagens La Liga ska avrundas på kvällen. Det är nämligen Girona som kommer på besök.

Annons:

Det väntar nya matcher för FC Barcelona i La Liga och efter en stark säsongsinledning pekar det mesta på att laget fortsätter på den inslagna vägen även på söndagen då Camp Nou står värd för mötet med Girona, ett lag på en helt annan planet än den som FC Barcelona huserar på i sina bästa stunder.

På sina 33 senaste hemmamatcher i La Liga har faktiskt FC Barcelona gått segrande ur 30 och det finns inte mycket som talar för att Girona ska vara ett lag som sätter stopp för fullpottaren FC Barcelona på söndagen.

Girona har två vinster, en förlust och ett kryss så här långt och det är egentligen lite över förväntan för laget. Samtidigt är det för tidigt att dra några större växlar och inte minst nu kommer laget ställas på helt andra prov. Finns det verkligen någon chans att störa FC Barcelona här?

En solklar favorit

Av allt att döma kommer FC Barcelona fortsätta med en väldigt stark startelva och det finns i nuläget inga indikationer på att spelare kan komma att vilas här. Tvärtom vill hela det stjärnspäckade laget få speltid i jakt på fler mål, poäng, assist och allt som kan tänkas motivera spelarna i det här läget. Med det sagt är Sergi Samper skadad och Malcom är tveksam till spel. Ernesto Valverde kör förmodligen vidare på samma startelva som på sistone, där den offensiva trion längst fram alltid hamnar i fokus.

Det är lite värre för gästerna, som såklart inte har samma bredd eller spets att tillgå. På alla sätt är Girona ett sämre lag än FC Barcelona och det lär såklart märkas. Det går inte att undvika ett sådant faktum. Nu är dessutom Johan Mojica och Carles Planas skadade. Jonas Ramalho kommer troligen inte heller spela.

Mest troligt är FC Barcelona alltså överlägsna här. Då egentligen på alla sätt. Det lär inte minst märkas på resultattavlan.

FC Barcelona -2,5 spelas till 1,79 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  FC Barcelona -2,5
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 23/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.