Speltips inför FC Barcelona – Huesca 2/9: Enkel seger

Simon Pålsson Publicerat: 1 September 2018

FC Barcelona väntas ta ett ordentligt grepp om söndagens möte med Huesca redan tidigt i den första halvleken. Mötet spelas i spanska La Liga.

Annons:

Söndagens möte mellan FC Barcelona och Huesca har enligt spelbolagen inte särskilt goda möjligheter att bli en spännande historia. Det raka spelet på hemmalaget ger inte mer än 1,08 gånger pengarna och med tanke på hur starka laget brukar vara är det inte så konstigt.

Å andra sidan har Huesca öppnat säsongen relativt lovande, med en vinst och ett kryss på sina två inledande matcher. Nu väntar säsongens första riktigt, riktigt tuffa utmaningen och att ta sig till Camp Nou är inte sällan en ordentlig chock för nykomlingar. Är Huesca verkligen kapabla att hantera den här pressen?

FC Barcelona har inte heller utrymmet att släppa några onödiga poäng och vi vet sedan tidigare säsonger att det sällan finns risk för underskattning. Laget är proppfullt av spelare som gärna hamnar i mål- och poängprotokollet. Det brukar driva matcherna i rätt riktning.

Ett ordentligt kommando

Sergi Samper, Denis Suarez och Jasper Cillessen är småskadade och kommer troligen inte till spel för FC Barcelona här. Å andra sidan är det inga spelare som lär ha tagit plats i en startelva ändå.

Huesca å sin sida kommer med full matchtrupp till mötet på Camp Nou och mest troligt är det precis vad som behövs för att det här överhuvudtaget ska kunna bli spännande.

Känslan är att FC Barcelona väldigt tidigt och tydligt tar kommandot i den här matchen, någonting som rimligtvis bör synas även i resultatraden. Vi misstänker att det inte tar många minuter innan hemmalaget skapat sin första målchans och det kan säkert rassla tidigt. Dagens tv-spel på denna match blir därför FC Barcelona -1,5 (första halvlek) till 2,23 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  FC Barcelona -1,5 (första halvlek)
Odds:  2,23 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:30, söndag 2/9
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.