Speltips inför Huesca – Real Madrid 9/12: Galet odds!

Spelbloggare Publicerat: 9 December 2018

Nu när Real Madrid verkar ha fått upp farten på allvar, borde väl Primera División-jumbon Huesca vara som en liten munsbit – bortaplan till trots? Speltips, odds och startelvor inför matchen hittar ni här hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Den heta potatisen i Real Madrid inför och under spelåret har varit huruvida de kan hålla standarden uppe utan Cristiano Ronaldo, som bekant lämnade för Juventus under transferfönstret, utan att ersätta honom med ett större namn.

Och svaret hittills? Det har de inte förmått att klara av. Inte i närheten. Om inte annat så avslöjas det väl av den femteplats som parkeras på i Primera División?

Men hoppet är ännu inte sinat och man kan glädjas åt att framförallt mästarna Barcelona, trots platsen som serieledare, varit lite upp och ner. Upp till dem har man ”bara” fem pinnar och det är allt annat än omöjligt att hämta in.

Nu verkar ”Marängerna” också ha hittat formen. Den brutala 0-3-förlusten borta mot Eibar, blev till en 2-0-vinst borta över Roma och därefter en med samma siffror när Valencia kom på besök till Santiago Bernabéu. Veckans cupmatch mot blåbärsklubben Melilla plockades därutöver hem med tennissiffrorna 6-1.

I mitten av nästa vecka väntar Champions League-fotboll för Real, men det handlar om en i praktiken betydelselös match mot CSKA Moskva eftersom förstaplatsen redan är säkrad. Allt fokus här, med andra ord.

Formen äntligen hittad – Real vinner på nytt

Hur ska Huesca ta sig an den här uppgiften? Undertecknad har mycket svårt att se nykomlingen tillika tabelljumbon komma undan med annat än en klar förlust och det är överraskande fina favoritodds som dukas upp.

Sedan premiären har Huesca inte vunnit en enda match och det ter sig ganska uppenbart att de inte håller för konkurrensen i den spanska förstadivisionen. Förlusterna avverkar varandra, en efter en – med något kryss här och där.

Bättre självförtroende fick de knappast i och med 0-4-förlusten mot Athletic Bilbao i veckans cupretur. Över 180 minuter? 0-8!

Addera på allt detta att den redan tunna truppen är skadeskjuten, med spelare som Luisinho, Rúben Semedo, Àlex Gallar, Carlos Akapo och eventuellt Damián Musto borta. Real Madrid har desto mindre problem på den fronten: Nacho skadad och Casemiro samt Toni Kroos tveksamma.

Med formen hittad och komna från ett par klara segrar mot betydligt tuffare motstånd än Huesca lämnas förtroendet i Real Madrids (trygga?) famn.

Real Madrid -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till oddset 1,86 blir dagens spel.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 16:15, söndag 9/12
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.