Speltips inför Huesca – Real Sociedad 21/9: Målmarknaden i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Det finns goda förhoppningar om att kunna plocka tre viktiga poäng i mittenstriden för både Huesca och Real Sociedad, som möts i fredagens enda möte i La Liga.

Annons:

På fredagskvällen inleds säsongens femte ligaomgång i La Liga och det är inga mindre än mittenlaget Huesca och Real Sociedad som får äran att sparka igång den här omgången med fredagens enda möte. Det blir viktigt.

Här står väldigt mycket på spel efter att båda lagen inlett säsongen klart trevande, med en vinst vardera, två förluster och ett kryss. Båda står med andra ord på fyra inspelade poäng efter lika många omgångar. Det är en fullt dräglig start, men absolut inte mer än så.

Det ser värst ut för nykomlingarna Huesca, som redan hunnit med att släppa in svindlande åtta mål. Det ska sägas att då har laget spelat borta mot FC Barcelona i ett möte som fick Camp Nou att både jubla och gäspa då det knappast bjöd på någon spänning i längden. Det är lite trist med den typen av matcher, även fall målexplosioner alltid är målexplosioner.

Goda möjligheter till en trepoängare

Förmodligen kliver både Huesca och Real Sociedad in till den här matchen med relativt goda förhoppningar om att kunna slåss för en trepoängare. Det är ett på pappret jämnt möte och även fall Real Sociedad med tiden ska kunna klättra högre än Huesca så är hemmaplansfördelen någonting som talar för hemmalaget här. Det ska sägas.

Efter fyra spelade omgångar står lagen på sex gjorda mål vardera, någonting som är klart bättre än många andra lag i ligan. Om vi räknar bort FC Barcelona och Real Madrid är det faktiskt inget lag som har fler mål än så, förutom Celta Vigo på sju mål. Det säger ändå någonting om den kvalité som båda lagen besitter och som gör dem farliga.

Här tror vi därför att målen kan komma att hamna i fokus, inte minst då båda lagen gärna går för att ta en trepoängare.

Båda lagen göra mål spelas till 1,86 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  21:00, fredag 21/9
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.