15 juni 2020 Levante Sevilla Speltips

Speltips inför Leganés – Sevilla 23/12: Val av sida

Formstarkt möter formstarkt när det handlar om botten mot toppen i spanska Primera División, där vi höjer svårighetsgraden och presenterar er en 3,25-oddsare som speltips. Leganés mot Sevilla.

Annons:

Å ena sidan är det vitt skilda skillnader Leganés och Sevilla emellan – botten mot toppen – och å andra sidan är det inte det, två formstarka lag. En spännande match väntar ”lilla julafton”.

Leganés har från starten av spelåret harvat nere i botten av tabellen, men nu hämtat kraft och lyft upp ovanför strecket – med en trea ned under detsamma. Detta efter sex seriematcher efter varandra utan förlust, två vunna och fyra kryss, och under denna period har man avancerat vidare till åttondelsfinalen i Copa del Rey.

Nu höjs dock kvalitetsnivån på motståndet avsevärt när Sevilla kommer på besök till Estadio Municipal de Butarque.

Sevilla jagar serieledande Barcelona hack i häl, men i katalanernas rådande form kommer det mest sannolikt krävas att treorna fortsätter radas upp en efter en för att haka på i titelracet. Annars är risken betydande att man halkar efter och drömmen slocknar. För närvarande har de tre pinnar och en herrans massa mål som skiljer upp till toppen av kullen.

Enda serieförlusten på de 12 senaste matcherna har faktiskt kommit mot just Barcelona. Under åren har ofta ett dunkelt bortaspel satt käppar i hjulen för Sevilla – nu finns emellertid en helt annan stabilitet. Vidare i Europa League-slutspelet och den Copa del Rey är de dessutom. Blåser varma vindar.

Fördel Sevilla

Avstängningar på Èver Banega och Pablo Sarabia samt skador på Maxime Gonalons och Simon Kjaer stör Sevilla inför matchen, men vi vill ändå betrakta dem som storfavoriter inför matchen. Gillar deras chanser och oddsen lockar.

Leganés, som har tre spelare i Alexander Szymanowski, Ezequiel Muñoz samt Michael Santos borta, må också vara i form, men skillnaderna spelare för spelare gentemot Sevilla är alltjämt betydande. Botten mot toppen, trots allt.

När Sevilla jagar titeln och ser så pass stabila ut, har vi inte problem att lämna förtroendet i deras händer som relativt klara favoriter.

Vi får 1,67 gånger degen på att Sevilla ska vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort av Bethard. Polletter – in!

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% extra upp till 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:15, söndag 23/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.