Speltips inför Levante – Celta Vigo 27/8: Viktigt spanskt ligamöte

Simon Pålsson Publicerat: 27 August 2018

Målspelet är det givna valet inför mötet mellan Levante och Celta Vigo i den andra ligaomgången i La Liga, en match som spelas på måndagskvällen.

Annons:

Den andra ligaomgången i säsongens upplaga av La Liga sträcker sig hela vägen till måndagskvällen då det förmodade mittenmötet mellan Levante och Celta Vigo äger rum. Här har vi två lag som teoretiskt sett skulle kunna utmana om platserna strax bakom spansk fotbolls 4-5 största lag. Där finns trots allt ett hålrum att fylla.

Det lag som ser ut att kunna konkurrera om en sådan topposition allra bäst är utan tvekan Levante, som nu ser riktigt tunga ut. Efter 3-0 i sin premiär har laget rejäl medvind och med tanke på att det också satsats inför säsongen finns det en hel del positiva tongångar inom klubben. Det ska inte underskattas. En klar fördel.

Celta Vigo är fortsatt ett lag med stark offensiv spets och det finns helt klart tillräcklig kvalité för att hota många lag här, men som tidigare säsonger är frågan om inte problemet är ojämnheten? I premiären blev det 1-1 hemma mot Espanyol, en liten missräkning med tanke på att det trots allt var tal om hemmapremiär. Å andra sidan stod laget återigen för mål framåt och behåller därmed ryktet som målfarligt lag.

Spel på målmarknaden

Levante har ett par tunga skador inför den här matchen, men det är å andra sidan spelare som inte fanns med i förra helgens mycket lyckade premiär heller. Så frågan är hur stor roll det spelar? Emmanuel Boateng och Armando Sadiku är hur som helst inte spelklara, medan Moses Simon är högst osäker till spel.

Mest troligt fortsätter även Celta Vigo med liknande startelva i måndagens möte med Levante. David Junca och Mathias Jensen finns på skadelistan, medan Facunda Roncaglia är på väg tillbaka. I skrivande stund är det oklart om han tar plats i matchtruppen.

Båda lagen har faktiskt en trevlig offensiv och brukar kunna hota en hel del framåt. Efter 3-0 i premiären finns det ingen oro om att inte hemmalaget ska kunna hota här. Celta Vigo är dock också giftiga framåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  20:15, måndag 27/8
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.