Speltips Real Betis Alavés

Speltips inför Real Betis – Levante 17/8: Premiärtider!

Förra årets utropstecken, Real Betis, premiärspelar mot ett mer anonymt Levante bara timmarna efter seriens absolut första match. Här tar vi ställning på 1X2-marknaden…

Annons:

Europa League. Primera División. Höga förhoppningar.

Förutsättningarna är vitt skilda för Real Betis nu, kontra för exakt ett kalenderår sedan. Detta efter att ha hamnat på sjätteplatsen, före bland andra ärkerivalen Sevilla, och bara pinnen bakom Villarreal.

Det nyförvärv som gett störst rubriker och som undertecknad även är spänd på att se ”in action” är innermittfältaren William Carvalho. En spelare som lämnat stora avtryck i Sporting CP under en herrans massa säsonger. Mycket av succématerialet har fått också behållas och därmed hoppas Real Betis kunna slå på minst lika stora trummor nu.

Levantes slutspurt av fjolårssäsongen var någonting alldeles unikt. Från att ha varit illa utsatta nere i botten, vanns åtta av de 12 avslutande matcherna – och innan dess hade det bara blivit tre av den varan. Detta skedde i samband med tränarbytet till Paco López, som målades upp som den stora räddaren.

Att López fått vidare förtroende kan inte ha kommit som en chock för någon, men kan det helt enkelt varit så att Levante svävade över molnen under den perioden? Av spelarmaterialet att döma ska det här inte vara en vinnarmaskin, för att uttrycka det milt…

Real Betis har trion bestående av Javi García, Joaquín och Cristian Tello osäkra för spel. Gästerna har Emmanuel Boateng, Armando Sadiku, skadade, samt Erick Cabaco avstängd. Tveksam är även Moses Simon.

Given favorit

På hemmaplan är Real Betis erkänt svåra att handskas med och den här typen av matcher, mot klassiska undre halvan-motstånd, brukar plockas hem utan alldeles för stora problem. Fällda blir man mest av de största pjäserna.

Och även om konkurrensen kan hårdna i toppen, i skiktet bakom den väntade topptrion, har Real Betis kapaciteten att bli en klubb som kan utmana om Europaplatserna. Där kommer värvningen av Carvalho spela in. En suverän fotbollsspelare som de fått in.

Mycket positivt har det också varit i vänskapsmatcherna före seriestarten. Inte en enda av åtta, då med en hel del tuffa motståndare, har landat i förluster – 5-3-0 – och då har bland andra AFC Bournemouth och Olympique Marseille besegrats.

Levante, då? Trots förra årets slutspurt är känslan att det kommer handla om bottenstriden. Nu rivstartar de med en tuff bortamatch och då blir det med största sannolikhet att resa hem tomhänta.

Gillar vad vi får i betalt för spelen till Real Betis favör och plockar dem med -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet – till precis under dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Betis -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:15, fredag 17/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.