Speltips inför Real Madrid – Espanyol 22/9: Dominans direkt

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Real Madrid behöver plocka fler poäng i säsongsupptakten och hoppas ta en trepoängare när Espanyol gästar i La Liga.

Annons:

Det sena mötet i Spanien på lördagen hämtas från Santiago Bernabeu i huvudstaden Madrid, där Real Madrid får besök av Espanyol från Barcelona. Det är med andra ord ett lite laddat möte av den anledningen, även fall rivaliteten inte är särskilt slående.

Här vet vi hur det brukar se ut, när Real Madrid spelar hemma mot något av de lite sämre lagen i La Liga. Det här är å andra sidan ett lag stabilt i mitten som har chansen att faktiskt hota lite strax utanför toppen, men klasskillnaden är ändå slående.

Märk väl att Real Madrid har 21 raka hemmamatcher mot Espanyol utan förlust och at tlaget gjort minst två mål i 18 av sina 19 senaste hemmamatcher mot Espanyol. Det är siffror som talar sitt så tydliga språk och tänk då också på att gästerna inte gjort mål på Santiago Bernabeu på över 360 minuter. Det är svindlande.

Real Madrid avgör det här enkelt

Spelbolagen är inne på precis samma spår som vi och tror minsann p åen enkel hemmavinst här. Det går egentligen inte att förvänta sig någonting annat med tanke på att Real Madrid är ett så mycket bättre lag, att hemmalaget inte saknar någon spelare och att statistiken så tydligt talar för deras fördel.

Espanyol har David Lopez, mittbacken, småskadad och det kan bli ett ordentligt avbräck. Efter fyra spelade matcher står laget på två vinster, ett kryss och en förlust. Det som har imponerat är lagets förmåga att göra mål – fyra matcher i rad – men nu blir även den biten mycket svårare.

Real Madrid behöver ta en trepoängare för att hänga på i toppen och vi räknar med att det sker så komfortabelt det bara går.

Real Madrid vinna och hålla nollan spelas till 2,10 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid vinna och hålla nollan
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  20:45, lördag 22/9
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.