22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips inför Real Madrid – Rayo Vallecano 15/12: Studsar tillbaka

Det är La Liga för hela slanten som gäller och inte minst mötet mellan Real Madrid och bottenlaget Rayo Vallecano är värt att fokusera på.

Annons:

Real Madrid tar sig an Rayo Vallecano i en av lördagens spanska kvällsmatcher.

Det går att anmärka en hel del på den säsongsinledning som Real Madrid har haft, men det faktum att flera andra spanska storklubbar snubblat lite för att laget fortfarande har häng på toppen. Nu har laget bara en förlust i ligaspelet sedan mitten av oktober månad. Sedan dess har det varit idel vinster och det gör att avståndet nu krympt ordentligt.

I veckan blev det en tung 3-0-förlust mot CSKA Moskva på hemmaplan i Champions League, men förlusten till trots slutade spanjorerna som gruppetta. Därmed är laget vidare i turneringen. Med andra ord går det att göra sämre resultat än vad ett formsvagt Real Madrid mäktat med.

Rayo Vallecano går inte särskilt starkt i ligaspelet och ligger just nu näst sista i hela ligan. Det är fyra poäng upp till säker mark och det behöver lossna snart. Det som oroar nu är att Real Madrid är lagets mardrömsmotståndare. Vem minns inte 10-2 på Santiago Bernabeu förra året?

Solklar favorit

Nacho är fortsatt skadad för hemmalaget och det gör att Real Madrid får köra vidare på en startelvan utan honom. Det är å andra sidan inga större problem. Efter veckans Champions League finns det risk att Gareth Bale inte spelar den här matchen, men förhoppningarna är att walesaren ska hinna bli spelklar. Mariano, Sergio Reguilon och Casemiro är också osäkra.

Rayo Vallecano gäller som klar underdog på förhand och inte blir deras chanser större av att flera nyckelspelare nu inte är tillgängliga för spel. Raul de Tomas är som bekant utlånad från Real Madrid och får därmed inte spela. Vidare är Jordi Amat avstängd och Gorka Elustondo skadad. Tungt värre för laget.

Skadorna är bara en av flera saker som talar för Real Madrid här. Efter den svaga insatsen i veckan vill laget nu studsa tillbaka på allvar direkt.

Real Madrid -2 (asian handicap) spelas till 1,65 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid -2 (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:15, lördag 16/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.