Speltips inför Real Sociedad – Barcelona 14/1: Välsmakande odds

Spelbloggare Publicerat: 14 January 2018

Barcelona är en maskin som kört över i princip allt motstånd under spelåret. Real Sociedad, på bortaplan, har varit en match som betytt problem för dem de senaste åren – men med baskerna i rådande form, ska det väl mycket till för en skräll?

Mer borde finnas att hämta ur Real Sociedad, som hittat ner på tabellens undre halva efter en period av sämre resultat, men tid att skörda mark finns det gott om. Topp sex, som med all säkerhet slussas ut i Europa, är exempelvis bara fem pinnar borta.

För att det ska kunna bli verklighet måste emellertid resultaten börja pricka in bättre och mer frekvent. Inte mer än en seger – den kom mot Sevilla –  har det blivit på de senaste sju matcherna och formkurvan har pekat neråt ända sedan den suveräna upptakten på säsongen.

18 matcher in i händelserna har Barcelona fortfarande deras förlustnolla i serien intakt och det kan slås fast att titeln i praktiken redan är hemma. Finns inte på världskartan att katalanerna tappar det här, väl?

För att sätta lite fler siffror på hur dominanta de varit, Barcelona: målskillnaden står i makalösa 48-7. Därmed ~0,39 insläppta per match! Galen statistik.

Borde vinna förhållandevis enkelt

Real Sociedad borta på Anoeta har varit en av Barcelonas största mardrömsplatser de senaste åren, men sist de var där lyckades de faktiskt vinna med 1-0. Den stora brytpunkten, månne?

Nu är det ett Real Sociedad helt ur balans som ska försöka sätta stopp för ett helt suveränt Barcelona. Förra veckan föll de med uddamålet när Leganés besöktes och tendenser till att det skulle vända syns inte på mils avstånd.

28 matcher utan förlust har Barcelona avverkat. Formen är toppad och den senaste tiden har storvinsterna trillat in en efter annan. Enda tappet sedan början på december kom i bortamötet mot Celta Vigo i cupen, en match där det roterades friskt, och det ska nämnas att returen slutade i en 5-0-kross. Ingen fara skedd, med andra ord.

Bortavinsten är som skriven i sten. Vi spelar Barcelona med -1,0 mål (asian handicap) till 1,72 x insatsen och då försäkrar vi oss att få tillbaka insatsen om de vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 14/1
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: