Speltips Athletic Bilbao Atletico Madrid 14 juni 2020

Speltips inför Valencia – Atletico Madrid 20/8: Tungt möte i premiären

Atletico Madrid tar sig an Valencia på bortaplan i säsongens första ligamatch och på förhand pekar det mesta mot ännu en i raden av täta matcher mellan lagen.

Annons:

Det hetaste mötet i hela den spanska premiäromgången spelas först på måndagskvällen, när Mestalla i Valencia står som värd för mötet mellan Valencia och Atletico Madrid. Det här är två lag med ambitioner om att slåss i toppen, men där gästerna känns som det klart hetare laget.

Under Diego Simone har Atletico Madrid etablerat en väldigt tydlig bild av sig själva som ett välorganiserat lag med defensiva styrkor som sin primära konkurrensfördel. Det kvittar egentligen vilket motstånd som står på andra sidan, att hålla nollan är första prioritet och leder ofta till bekväma vinster med 1-0 eller 2-0. Det här spelet blir än tydligare på bortaplan.

Förra säsongen gjorde den inställningen att det bara blev 0-0 borta mot Valencia, men året dessförinnan blev det seger med 2-0. Båda hemmamötena under de senaste två säsongerna har slutat med segrar utan insläppt mål för Atletico Madrid. Det går att säga vad man vill, men defensiven fungerar åtminstone väldigt bra för Atletico Madrid. Det finns egentligen ingen anledning att förvänta sig någonting annat i höst.

Ett målspel i premiären

I ett försök att återupprepa succén från förra året har Valencia rört om en del i spelartruppen inför säsongen. Då slutade laget nämligen fyra i den spanska ligatabellen, bara tre poäng bakom Real Madrid på tredjeplatsen. Det är såklart en enormt stark prestation och med tanke på att bara två lag släppte in färre mål än laget gäller det att även plussa deras försvarsspel.

Denis Cheryshev, som imponerade stort i VM, har bland annat tagit plats i truppen. Det har även Daniel Wass och högerbacken Cristiano Piccini. Michy Batshuayi och Kevin Gameiro, med ett förflutet i just Atletico Madrid, har kommit in för att förstärka offensiven, men lär inte vara aktuella för spel redan i premiären.

Atletico Madrid har på många sätt samma startelva, men saknas Lucas Hernandez som är avstängd.

Gästerna sätter tonen på den här matchen och gör den lika tät som vanligt. Att båda lagen INTE ska göra mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:00, måndag 20/8
TV:   Strive
Stream:   Strive

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.