11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips inför Bosnien – Österrike 11/9: Målspel i Nations League

Det står viktiga poäng på spel mellan Bosnien och Österrike i UEFA Nations League på tisdagskvällen. Ratta in rätt kanal på ditt streamkonto och njut!

Annons:

UEFA Nations League har varit lite av en succé så här inledningsvis och plötsligt får vi njuta av matcher som faktiskt betyder någonting istället för hel- eller halvdassiga träningslandskamper när ligorna runt om i Europa går på landslagsuppehåll.

Visst, det finns lite kvar att kräma ur och från vissa håll går det att ställa sig lite frågande till intensiteten, men på det hela taget är det tydligt att det här har blivit ett lyft. Incitamentet att vinna matcherna ligger i att avancera i divisionssystemet, vinna rankingpoäng och till slut slåss om EM-platser. Det räcker långt för att motivera spelarna.

Därtill blir det en extra rivalitet i att hela tiden möta lag som är rankade ungefär samma då det ställer saker och ting på sin spets. Hör man egentligen hemma i en högre division? Då gäller det att visa det.

Två lag som gärna visar framfötterna är Bosnien och Österrike, som nu gör upp på tisdagskvällen. Det går inte att blunda för att det här mötet har alla ingredienser som krävs för att potentiellt bli mycket underhållande.

Ett självklart målspel

Bosnien har redan hunnit med att spela en match i gruppspelet och bortaslog då Nordirland med 2-1. Det var ett väntat resultat och Bosnien visade återigen att de är ett lag med bra offensiv spets. Det här är ett lag som ofta hamnar i målprotokollet, någonting vi inte minst såg under VM-kvalet förra året.

Österrike träningsspelade mot Sverige och vann enkelt med 2-0 efter att David Alaba varit planens stora gigant. Känslan är att österrikarna där visade sig vara ett lag med tillräcklig spets för att bryta igenom välorganiserade försvar och i ärlighetens namn var det närmare både 3-0 och 4-0 än en svensk reducering/kvittering den gången.

Här tror vi på två lag som dukar upp en intressant och öppen historia. Efter vinsten i sin premiär har Bosnien bäst utgångsläge och kan sätta sig i en sjukt bra sits i händelse av tre poäng. Därför vill de gärna vinna.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger krämen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  20:45, tisdag 11/9
TV:   –
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.