4 september 2019 Danmark Sverige speltips VM kval 2018

Speltips inför Danmark – Sverige 4/9: Viktigt VM-kvalmöte

Det blir fullt fokus på målmarknaden inför tisdagskvällens möte mellan Danmark och Sverige i kvalet till nästa års VM-turnering.

Annons:

Förutsättningarna är helt glasklara inför det som kan bli ett väldigt kittlande nordiskt möte mellan Danmark och Sverige i damernas VM-kval på tisdagskvällen. Det passar än bättre än vanligt med damfotboll när landslagsuppehållet på herrsidan nu lamslagit fotbollen runt om i Europa.

Det här är också ett intressant möte som sticker ut lite extra efter vad som hände i det första mötet. Den matchen spelades nämligen aldrig då det danska landslaget skakades av en konflikt mellan fotbollsförbundet och spelarföreningen för damer. Det rörde spelaravtalet och parterna hade inte kommit överens.

Därför vann Sverige med 3-0 efter att danskorna tvingats lämna WO och tack vare det kopplade Sverige också ett stadigt grepp om gruppvinsten i tabellen. För svensk del var det egentligen det bästa som kunde hända, men visst är det oroväckande för dansk fotboll att det går så långt? Nu håller samma sak på att hända på herrsidan, där det ser ut som att herrarnas landslagssamling nu i september ställs in av exakt samma anledning.

Ett självklart målspel

Men för att återgå till förutsättningarna inför tisdagens match är det som upplagt för en svensk fest på dansk mark. Sverige har ett övertag på både Danmark och övriga landslag i den här VM-kvalgruppen och kliver in till den sista omgången i kvalet med allt i egna händer.

Det enda som krävs för att bli klara för nästa års VM-turnering är att ta minst en poäng borta mot Danmark. Då vinner Sverige gruppen och blir därmed klara för VM i Frankrike. Samtidigt måste Danmark vinna och kommer att gå för fullt inför sin egen hemmapublik.

Det här är två lag med mycket offensiv spets och det lär prägla matchen. Dessutom är förutsättningarna som sådana att båda lagen gärna gör mål och matchen därmed väntas bli öppen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,78 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  17:00, tisdag 4/9
TV:    
Stream: