12 oktober 2019 Danmark Schweiz Speltips

Speltips inför England – Schweiz 11/9: Över dubbla insatsen

Det är inte bara Nations League på tapeten under tisdagen, utan flera vänskapslandskamper likväl. Vi fokuserar närmare på den mellan England och Schweiz, där vi ser det som sannolikt att en underhållande match väntar.

Annons:

Länderna spelade under slutet av förra veckan deras premiärer i Nations League – med helt olika resultat och känslor därefter.

Schweiz stod för en makaber insats när de krossade Island, hos vilka Erik Hamrén debuterade som förbundskapten, med tennissiffrorna sex mål mot noll. Motståndet tappade förvisso allt, men de siffrorna snackar man inte bort hur som helst. Lika mycket som Island ska kritiseras, ska Schweiz hyllas.

Positivt med matchen var också att sex olika spelare antecknades som målskyttar. Potentiellt flera fåtts fart på nu med andra ord. Den främste stjärnan i Xherdan Shaqiri, Liverpool, var en av dessa.

Mindre positiv eftersmak lämnade Englands premiär – en 1-2-förlust hemma mot Spanien. Laget hoppades kunna segla vidare på de varma vindarna från sommarens VM-äventyr och -fjärdeplats och var faktiskt de som spräckte nollan, men kort inpå det vändes matchen till spansk favör och efter det kom man inte tillbaka.

Prestationen som helhet behöver de emellertid inte skämmas över, England. Fanns en del glädjeämnen i det hela – men det är klart: en förlust är en förlust och sådana tär på moralen.

Mål åt båda håll

Det är svårt att sia hur parterna kommer ställa upp och oavsett vad kan vi räkna med att det kommer bytas friskt under matchen. Det kan delvis förändra matchscenerna under perioder rejält, eventuellt slita isär det hela lite smått och styrkeförhållandena.

Lite vanskligt kan det därför vara att ta ställning på resultatmarknaderna – någonting vi dessutom undviker. Ser inte direkta, klara värdeluckor, men lutar mer åt skrällspelen: på Schweiz.

Tror att det blir en rätt avslappnad historia till match, där man kan släppa lite på bromsen. Flera spelare utanför de ordinarie startelvorna som vill visa framfötterna.

England är starka, det ska understrykas, men knappast på den absoluta toppen och Schweiz, som alltså smällde in sex mål mot Island senast, ska kunna bjuda upp till dans här. Mål åt båda håll?

BLGM-spelet finns till 2,08x och det köper vi. Paf är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 21:00, tisdag 11/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.