17 november 2019 Albanien Frankrike Speltips

Speltips inför Frankrike – Island 11/10: Tufft läge för Erik Hamrén

Starten på jobbet som förbundskapten för Island har inte varit en dans på rosor för Erik Hamrén. Nu väntar världsmästarna Frankrike.

Annons:

Det är landslagsuppehåll för hela slanten och även fall det är UEFA Nations League som hamnar i någon slags rampljus just nu finns det även rena träningslandskamper som är värda att slänga ett öga eller två på.

Frankrike och Island möts i det som är ett av de mer intressanta mötena på torsdagen, inte minst för den som är spänd på hur det går för Erik Hamrén på Island. Succéstarten har uteblivit och efter två katastrofala förluster är förbundskaptenen redan ifrågasatt. Nu väntar tuffast möjliga motstånd i ett försök att reparera självförtroendet. Tufft.

Frankrike har inlett sin grupp i UEFA Nations League med fyra poäng på två omgångar och har fortsatt allting i egna händer. I början av nästa vecka väntar möte med Tyskland, varpå vi räknar med att fransoserna har sitt huvudsakliga fokus på den matchen. .

Ett givet hörnspel

Det är som bekant inte helt enkelt att veta hur lagen resonerar inför den här matchen med tanke på att det alltså bara är en träningslandskamp. Både Frankrike och Island spelar matcher i UEFA Nations League i slutet av veckan. Det är primärt där som det är skarpt läge för lagen.

Trots det finns det ett par tunga skador för fransoserna i form av Samuel Umtiti, Corentin Tolisso och Nabil Fekir. Å andra sidan är bredden enorm och trots att Didier Deschamps väntas lufta truppen lite kommer en stark fransk startelva sättas på benen.

Erik Hamrén har helt misslyckats att sätta någon slags positiv prägel på Islands landslag sedan han tog över och kommer troligen att använda det här som ett försök att gå i rätt riktning. Det blev dock utan både Jon Dadi Bödvardsson och Aron Gunnarsson, som båda är skadade.

I övrigt är det nog troligare att islänningarna är närmare ordinarie startelva än vad Frankrike kommer vara. Det jämnar å andra sidan inte ut spetsskillnaden mellan lagen nämnvärt.

Här tror vi att Frankrike för matchen mot ett betydligt mer defensivt Island, som lär ligga lägre än i övriga två matcher under Erik Hamrén. Det öppnar för franska hörnor.

Frankrike över 6 hörnor (asian handicap) spelas till 1,77 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike över 6 hörnor (asian handicap)
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  21:00, torsdag 11/10
TV:   –
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.