11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips inför Holland – Frankrike 16/11: Högoddsaren synas

Svårighetsgraden och oddset på vårt speltips inför fredagens landskamp i UEFA Nations League mellan Holland och Frankrike höjs drastiskt.

Annons:

Håller Holland på att återfå viss status i Europa? Tendenserna är i alla fall positiva för den forna maktfaktorn, som faktiskt till och med har finalspel i blickarna inför deras två avslutande matcher. Man ska dock understryka att det handlar om enstaka matcher och att problemen som funnits inte helt kan viftas undan.

Redan i premiären stod Holland för en hedersam insats när de föll med knappa 1-2 borta mot de då nykorade världsmästarna, Frankrike. Därefter krossades Tyskland – och ja, vad är det som händer där? – med tre mål mot noll inför hemmapubliken och vid händelse av en ny trea denna afton skulle enbart en pinne krävas i den avslutande matchen mot tyskarna för att roffa hem förstaplatsen.

Om det istället skulle bli en förlust, handlar det också om att undvika förlora i den avslutande fajten och därmed hålla den nuvarande jumbon, Tyskland, på fortsatt avstånd.

Frankrike är världens hetaste fotbollsnation efter att i storartad stil ha kammat hem sommarens VM i Ryssland. Nu har de dessutom fördelen i kampen om vidare spel i Nations League, även om spelet inte alltid snurrat på helt friktionsfritt. Faktiskt funnits en del att anmärka på. Men ja, bortakryss mot Tyskland och hemmavinster över desamma samt Holland är starka utfall. Det kan inte sopas under mattan med.

Tänkbart scenario: krysset

Det finns ett flertal faktorer att värdera in i analysen och väga mot varandra såhär på förhand – och vår slutsats landar kortfattat i att en mycket tajt match kan vara att vänta och då är det krysstecknet som lockar främst.

Att Frankrike har det klart bättre materialet är odiskutabel fakta, men med den form som Holland visar upp – förutom Nations League-matcherna, har de också kryssat i en vänskapsmatch mot Belgien – kan favoritskapet vara i viss fara.

Dessutom finns en välfylld skadelista som orosmoln för ”Les Bleus”, prydd av Paul Pogba, Benjamin Mendy, Anthony Martial, Alexandre Lacazette och eventuellt Raphael Varane.

Här blir Frankrike klara ettor såvida matchen undviks att förloras och på bortaplan lär det inte bli mycket till att jaga i onödan. Utöver det kan det ta emot för Holland, om det skulle stå lika på tavlan, att sätta fart på det hela alltför mycket – eftersom en förlust skulle sätta dem i fara och ha en större risk att landa som på jumboplatsen.

Av LeoVegas får vi 3,55 gånger pengarna för det raka krysset och det är helt klart värt att investera i.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,55 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, fredag 16/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.