10 oktober 2019 Kroatien Ungern Speltips

Speltips inför Portugal – Kroatien 6/9: Stort spelvärde!

Vi tvekar inte en sekund på åt vilket håll värdet finns när ett skadeskjutet Portugal tar emot sommarens VM-finalister i Kroatien på Estádio Algarve och spelar därefter.

Annons:

En chans att sätta detaljerna inför Nations League. Det blir att rivstarta direkt – och med vilken match! Sommarens VM-tvåa, Kroatien, och de europeiska mästarna, Portugal. Supermöte!

Portugal har fått slicka såren från ett misslyckat VM. Gruppspelet avancerade de vidare från med nöd och näppe, för att åka direkt ur slutspelet när Uruguay stod för motståndet. Ur såväl spelet som resultaten hade man kunnat önska mer. Kapaciteten finns dock, det vet vi om.

Gästerna ser desto hetare ut, även om det är svårt att sia när runt två månader passerat sedan sommarens VM och de senaste tävlingsmatcherna.

Kroatien var mästerskapets stora utropstecken och räckte ända till en silvermedalj – över all förväntan. Frankrike blev ett par nummer för stora i finalen, men flera insatser sticker ut i positiv bemärkelse; 3-0-krossen av Argentina, straffdramat mot Ryssland och förlängningsvinsten över England.

När man pratar Portugal, är det oundvikligt att nämna och fokusera på storstjärnan Cristiano Ronaldo. Han finns dock inte med i truppen här, likt ett flertal andra huvudpjäser.

Plusspel på Kroatien

Givetvis har även Kroatien städat om en del i truppen, men inte alls lika extremt som i Portugal. Där saknas, som nämnt, Ronaldo, João Moutinho, Ricardo Quaresma och Nani. Ja, bara för att nämna några…

Kroatien har en desto mer ordinarie trupp där deras fantastiska mittfältsuppsättning, med Luka Modric är i spetsen, står intakt. Den förde dem till en VM-final, kan ta dem en bra bit i Nations League och så även i den här matchen specifikt.

Undertecknad värderar normalt Kroatien som den bättre parten, när de båda är helt ordinarie, och med rådande truppsituationer lutar det ännu mer åt deras håll.

Med hemma-/bortaplansfaktorn inbakad i analysen borde det kanske ses som femtio-femtio. Spelbolagen ställer ut Portugal som favoriter och det anser vi missvisande.

Speltipset blir Kroatien +0,25 mål (asian handicap) till 1,77 x insatsen hos Betser. Då får vi halv vinst på spelet om det skulle sluta oavgjort.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Kroatien +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:45, torsdag 6/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.