Speltips inför Spanien – Argentina 27/3: Varför ändra på ett vinnande koncept?

Spelbloggare Publicerat: 27 March 2018

Tack och bock, Bethard! Spelbolaget presenterar ett uppenbart överodds inför landskampen mellan Spanien och Argentina, där det kommer krylla av högkvalitativa offensiva spelare på banan.

VM-titelkandidaterna Spanien och Argentina ryker ihop med varandra under tisdagskvällen och det blir en värdemätare värd namnet – ett sätt att kunna lämna ett statement inför mästerskapet. En potentiell vinnare som får ännu större respekt, en potentiell förlorare som kan komma att behöva värdera om saker och ting.

Tål att nämnas, som alltid i vänskapsmatcher, är dock att prestationen betyder mer än insatsen. Gäller att visa framfötterna.

Länderna kommer båda redan från svåra uppgifter, som de löste väl. Spanien spelade oavgjort, 1-1, borta mot Tyskland och Argentina värjde undan Italien med 2-0 i Manchester. Ingenting större att anmärka på i dessa matcher.

Två spelare som ställdes åt sidan i respektive match förra veckan var Argentinas Leo Messi och Spaniens Diego Costa. Den förstnämnde har varit småskadad och kommer inte riskeras vid minsta tvivel om den fysiska statusen medan Costa väntas ta plats i startelvan för spanjorerna.

Diego Costa från start

Vi på Spelbloggare rekade målspel från båda länders matcher förra veckans BLGM-spelet i Tyskland – Spanien samt att det skulle vara mållöst i halvtid i Argentina – Tyskland och båda dessa prickade rätt.

Så, varför inte spinna vidare på ett vinnande koncept?

Här – att det blir mål åt båda håll. Det är en marknad som Bethard sticker ut hakan stort på. Lagen är offensivt lagda, har enorm spets och det borde bidra till en öppen matchbild denna afton.

Addera på det att Spanien väntas spela med en som Diego Costa från start nu. Bidrar till ytterligare spets. Det finns även en liten chans att Leo Messi hinner bli fit for fight, men det är inte att räkna med baserat på de rapporter som är ute just nu.

1,91 för BLGM – ja köper vi utan minsta tvekan.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% extra vid första insättning!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 21:30, tisdag 27/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: