13 oktober 2018 Slovakien Tjeckien Speltips

Speltips inför Tjeckien – Slovakien 19/11: Högoddsare

Tjeckien eller Slovakien – vem undviker jumboplatsen och att degraderas till division 3 i UEFA Nations League? Svaret tror vi oss ha och presenterar ett speltips till oddset 3,30 inför ångestmatchen.

Annons:

Proppen åkte ur mot den redan klara ettan, Ukraina, vinstsiffrorna skrevs 4-1 och nu har Slovakien fått en perfekt uppladdning till kvällens match.

Extra intressant är det att succématchen var den nya förbundskaptenen Pavel Hapals första match vid rodret. Han har med det fått precis den starten han och hans land behövde. Bygger vidare på det nu?

Vad som krävs är dock fortfarande en vinst. Allt annat betyder att Slovakien blir placerade som jumbo i och med att det omvända mötet med detta förlorades och att även Tjeckien står på en inspelad trea. Vinna eller försvinna. Stanna kvar i B-divisionen, eller åka ner till C-ditot.

Tjeckien var också i farten förra veckan; spelade en vänskapsmatch borta mot Polen och vann faktiskt med 1-0 – ett mycket fint resultat och en lika lovande insats. Då byttes dessutom stora delar av startelvan ut i den andra halvleken. Testades runt.

Det är med andra ord två parter som känner viss medvind, men i övrigt har all anledning att vara missnöjda över vad som levererats i Nations League.

Indisponibla för Tjeckien är Jan Kopic samt Jaromor Zmrhal. Gästerna har Stanislav Labotka out samt Juraj Kucka tveksam.

Goda skrällchanser

Gillar starkt Slovakiens chanser i matchen. Ser deras material som snäppet bättre än Tjeckiens och nu kan de eventuellt kommit till en brytpunkt från den tuffa period de haft. Förbundskaptenen Pavel Hapal fick precis den start han behövde – och krossade alltså Ukraina med fyra mål mot ett.

Den främste lysande stjärnan i matchen var Albert Rusnák, som förutom att ha spräckt nollan i matchen redan efter sex minuter, assisterade till två av målen utöver det.

Vi har förstås respekt för Tjeckien och vad de levererade senast, men de får helt klart axla ett för stort favoritskap här.

Att Slovakien dessutom måste vinna matchen för att undvika jumboplatsen minskar risken avsevärt för att det ska sluta oavgjort och får oss ännu mer benägna att dra upp svårighetsgraden.

3,30 gånger pengarna för den raka tvåan tas hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas- Få upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Slovakien vinner, rak tvåa
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, måndag 19/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.