Speltips inför Tjeckien – Ukraina 6/9: Intressant premiär

Simon Pålsson Publicerat: 6 September 2018

Det går inte att blunda för att torsdagens möte mellan Tjeckien och Ukraina är intressant på förhand, men vilka ska egentligen kunna vinna?

Annons:

Det spelas viktiga matcher i UEFA Nations League redan på torsdagen, men i nuläget är det inte helt glasklart hur högt de olika landslagen väljer att prioritera denna tävling. Tanken är att försöka hotta till träningslandskamperna, med tanke på att det nu ligger cash, rankingpoäng och även potentiellt EM-platser i potten. Det borde räcka.

Ett möte som känns svårbedömt på förhand är det mellan Tjeckien och Ukraina, där båda lagen misslyckats med att sända några enahanda positiva signaler sista åren. Det känns som två landslag lite på dekis och som inte riktigt har den där edgen för att hota på allvar.

Det bör i sin tur leda till ett ganska jämnt möte och i ärlighetens namn är det för svårt att peka ut en vinnare här. Formen är inte heller särskilt god i något läger, så av den anledningen går det inte att lägga sina ägg i en speciell korg.

Spel på 1×2-marknaden

Tjeckien har fått tillbaka en spännande spelare i Borek Dockal, som inte funnits med i den tjeckiska landslagstruppen på över ett år, men som efter ett par starka månader i den amerikanska ligan Major League Soccer nu åter förtjänat en plats i landslaget. Dessvärre finns varken Jakub Jugas eller Marek Suchy med i truppen. Det är klara avbräck.

Hos Ukraina finns det inga större avbräck att rapportera om, förutom Bogdan Butko vill säga. Å andra sidan är Oleksandr Karavayev en fullt ok ersättare som högerback. Det är inte där matchen kommer att avgöras.

Här tror vi på ett väldigt jämnt möte.

Därför blir x (oavgjort) ett bra spel till 3,25 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  20:45, torsdag 6/9
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.