Speltips inför Tyskland – Ryssland 15/11: Galna odds

Spelbloggare Publicerat: 14 November 2018

Ett Tyskland i kris söker efter lite framtidstro och hoppas skaka fram den när de möter Ryssland i en match i vänskapens tecken på Red Bull Arena. Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni här hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Kris. Total kris. Tyskland – vad är det som händer där? Gruppspelet i sommarens världsmästerskap trillades ur och uppföljaren, UEFA Nations League, har varit under all möjlig kritik; kryss hemma mot Frankrike, förlust mot desamma borta samt dito mot Holland.

I början av nästa vecka får man chans till revansch på Holland och där skulle enbart en trea kunna se till att sista- och nedflyttningsplatsen kan undvikas – utan att för den delen ha det i egna händer. Knepig situation för en pressad förbundskapten i Joachim Löw och hans manskap.

Ryssland verkar ha fått en stark vitamininjektion efter ett lyckat hemma-VM och har två vinster samt ett kryss i Nations League, från dubbla möten med Turkiet och ett med Sverige. Mycket ska till för den här förstaplatsen att tappas. Oerhört mycket.

Vad som är värt att påminnas om är de stora bekymmer som Ryssland hade inför mästerskapet. Fanns stora tvivel – sådana som nu är helt utraderade.

Förutom väntad rotation, saknar Tyskland Mark Uth samt Julian Draxler. Out för Ryssland är Aleksandr Golovin, Mario Fernandes, Denis Cheryshev och Ilzat Akhmetov. Lite mer av rotationsvaran kan det eventuellt bli från Joachim Löw i och med att Tyskland spelar om fyra dagar och Ryssland fem, men det är allt annat än skrivet i sten.

Ryssland – inte oävna

Dock kan vi inte alls köpa att det tyska favoritskapet blivit så kraftigt, som formkurvorna pekar åt helt olika håll.

Tysklands 2018 har varit en stor, eländig mardröm och vi kan till och med blicka tillbaka hela 13 matcher senast de vann en match med siffror större än uddamålet. Då har de spelat hemmamatcher mot exempelvis Peru och Saudiarabien.

Undertecknad är starkt förtjust i vad Ryssland visar upp, offensivt som defensivt. Maskineriet tycks vara väloljat och de kan mycket väl sätta press på motståndarna här, i en match där prestationen är överordnar resultatet.

Spelet blir Ryssland +1,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med exakt två mål – till finfina 1,72x hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 500 kr bonus + 100 kr gratisspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 20:45, torsdag 15/11
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.