Speltips inför Ungern – Finland 18/11: Full fart framåt!

Spelbloggare Publicerat: 18 November 2018

Trots veckans förlust mot Grekland, är Finland klara gruppvinnare i deras grupp av UEFA Nations League och när de möter ett desperat Ungern kan det bli en mer lättsam approach till vad som komma skall.

Annons:

Vem kunde se den här komma – att Finland redan nu skulle ha säkrat förstaplatsen i grupp C/2. Detta trots att veckans bortamöte med Grekland förlorades med 0-1, eftersom hemmaditot plockades hem med 2-0. Fördel i den inbördes målskillnaden, alltså.

Det är försvarsspelet som inneburit denna succé för finnarna, som nu är närmare ett internationellt mästerskap än någonsin förr.
– Jag är jäkligt stolt. De här är inga lätta matcher, sa kaptenen och den före detta Kalmar FF-spelaren Paulus Arajuuri till Viasat efter matchen.

De fyra matcherna innan förlusten hade vunnits och nollan hållits i samtliga av dessa – ett enormt styrkebesked för en så pass liten fotbollsnation, och då har de ändå mött Grekland, Estland och Ungern.

Större är pressen på Ungern, som delvis måste vinna den här matchen och samtidigt hoppas att Grekland sviker stort i den parallella matchen med Estland – för att undvika tredjeplatsen och hoppa upp på andraditot.

Finland släpper loss?

Till bakgrund av förutsättningarna kan Finland släppa loss klart mer än vad situationen hade varit om det hela inte varit klart – och mot ett rejält hungrigt Ungern kan det bli att åka av.

Missförstå oss inte: Finland ska ha hyfsade chanser i matchen. Det tvekar vi inte en sekund över, med tanke på vilka kvalitéer de visat prov på. Men snarare att matchen i dess helhet öppnas upp, tar fart och att det kan svänga på planen.

Som ni säkert redan förstått är det därför målen som lockar oss och inte minst då oddssättarna verkar övertygade om att det kommer bli på tal om ytterligare en tillknäppt batalj.

Över 2,5 mål synas till hela 2,55 x insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, söndag 18/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.