Speltips Wales Tjeckien

Speltips inför Wales – Irland 6/9: Tungt möte på brittiska öarna

Det finns en klar favorit inför torsdagens möte mellan Wales och Irland i den första omgången av nya UEFA Nations League.

Annons:

UEFA Nations League står på schemat och flera av grupperna i de olika divisionerna, eller ligorna om ni så vill, smyger igång redan på torsdagen. Nu är det fullt fokus som gäller och den som vill sätta tänderna i UEFA Nations League har sannerligen att göra på torsdagen.

Ett möte som lockar lite extra är matchen mellan Wales och Irland. Ett väldigt tufft, förmodligen fysiskt, möte mellan två svårspelade lag där hemmalaget bör vara favoriter sett till individuell skicklighet och spets, men också det faktum att de faktiskt får spela på hemmaplan. En klar fördel, inte minst i en premiär.

Förutom Wales och Irland hittar vi Danmark i den här gruppen, men danskarna kliver inte in i förrän på söndag. Då återstår det att se om Danmark faktiskt har fått ordning på kollektivavtalet för spelarna, så att a-lagsspelarna kan ställa upp. Något annat vore förödande för dansk fotboll och en direkt skam för det danska fotbollsförbundet. Men nog om det nu.

Wales har bättre stjärnor

Enligt rapporter kommer Wales med det som enligt förbundskaptenen Ryan Giggs är det absolut bästa laget. Han har nämligen haft möjligheten att plocka ut i stort sett vem som helst och behöver inte ta hänsyn till några tunga skador. En klar fördel.

Om vi tittar på trupp för trupp råder det ingen tvekan om att Wales har åtminstone två spelare som sticker ut på ett sätt som gör laget till favoriter här. Gareth Bale – en spelare som öppnat säsongen strålande i Real Madrid sedan Cristiano Ronaldo lämnat en hel del utrymme åt honom tack vare sin flytt – är den ena. Den andra? Aaron Ramsey.

Här tror vi att dessa båda spelare blir den stora skillnaden. Wales är också ett aningen bättre lag på det stora hela.

Wales vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wales vinner
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  20:45, torsdag 6/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.