Speltips inför AS Monaco – Olympique Nimes 21/9: Målspel i Ligue 1

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Det blir ett givet målspel inför fredagens enda match från Ligue 1, den mellan AS Monaco och Olympique Nimes. Allt fokus på målen alltså.

Annons:

Fredagens franska ligafotboll spelas mellan AS Monaco och Olympique Nimes, som alltså blir matchen som laddar upp inför ännu en fullspäckad fotbollshelg i Frankrike. Det kommer också av allt att döma bli en intressant match.

Gästerna kommer nämligen till mötet med god energi efter ett par starka insatser i Ligue 1 så här i säsongsupptakten. Laget har spelat mot tuffa motståndare i form av Marseille, Bordeaux och PSG, men har ändå sju poäng efter fem matcher. Det som imponerar är totalt åtta gjorda mål i de tre matcherna mot topplagen. Imponerande.

AS Monaco å sin sida har haft det tuffare och det är tydligt att laget har tappat i kraft efter att förra säsongen varit en spännande outsider. En föryngring i spelartruppen har gjort att spelet inte sitter än och det märks inte minst bakåt, med insläppta mål i fyra raka matcher och totalt nio insläppta på dem inledande ligamatcherna. Oroväckande.

Spel på målmarknaden

AS Monaco har ett par tunga spelare på skadelistan inför den här matchen, däribland Ronael Pierre Gabriel och Rony Lopes. Det är också så att Danijel Subasic är borta. Det här är å andra sidan spelare som inte varit med på ett tag och som inte behövdes så sent som i veckans match i Champions League. Mer oroande är att Aleksandr Golovin, Pietro Pellegri och Steven Jovetic är osäkra till spel.

För gästerna är tappen ännu tyngre och där är som bekant bredden inte tillnärmelsevis lika god. Det kommer att bli ett problem för laget. Rachid Alioui, Fethi Harek och Pierrick Valdivia är alla skadade. Teji Savanier är dessutom avstängd. Tänk på att Mousthapha Diallo och Denis Bouanga är osäkra. Tunga tap med andra ord.

Räkna med att hemmalaget är klara favoriter här, men känslan är att två sargade lag kan få lite problem att hålla tätt. Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20.45, fredag 21/9
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.