Speltips Aston Villa Crystal Palace 12/7

Speltips inför Bristol City – Aston Villa 28/9: Går på ännu en mina?

Det är ett småpressat Aston Villa som reser till Bristol och Ashton Gate Stadium var Bristol City väntar. I jakten på tre pinnar är risken att man åker på åtminstone en mina, är tanken.

Annons:

Klassisk fredagsfotboll från Championship står på menyn och en av kvällens två matcher står alltså Bristol City samt Aston Villa för. En match med potential att bli en lika spännande som underhållande sådan.

Vad Aston Villa siktar på är uppenbart: en Premier League-biljett. De har ett av seriens starkaste spelarmaterial och således är det med all rätt. Däremot har de redan nu börjat vackla lite, efter en stark seriestart, och bara vunnit en av de sju senaste seriematcherna. Glappet är med det på en trea till playoffområdet.

Faktum är att Bristol City hittas ovanför kvällens motståndare i tabellen, om än enbart med en pinne. Klubben har knappast ansetts som en utmanare om topplatserna – och det är väl med all rätt? – men den positiva starten skapar såklart andrum inför framtiden. Bara att se hur långt det räcker.

Men nämnas ska även att Bristol City tappat momentum, detta efter två raka förluster – och det följde upp fyra vinster efter varandra. Rätt väntad reaktion, i svåra bortamatcher.

Mål – åt båda håll?

Det är Aston Villa som känner pressen inför matchen, fastän City räknas som knappa oddsfavoriter på förhand. Tror att bortalaget kommer försöka sätta ton här, pressa ner motståndarna i banan och jaga de tre poängen.

Detta kan dock slå åt andra hållet, med en offensiv approach till matchen, på bortaplan och med ett försvarsspel som fått välförtjänt kritik.

Senast föll Villa med 1-2 hemma mot Sheffield Wednesday och på nytt syntes svagheterna till medan de fortsätter leverera mål. Faktum är att åtta av de nio spelade matcherna innehållit mål åt båda håll. På bortaplan: fyra av fyra.

Även om Aston Villa mycket väl skulle kunna kamma hem en välbehövlig trea, blir det sannolikt inte utan att gå på minst en mina.

Att båda lagen gör mål synas med glädje till 1,80 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, fredag 28/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.