13 november 2019 Charlton Hull Speltips

Speltips inför Hull City – Aston Villa 6/8: Sista premiärfajten

Championships sista premiärmatch spelas mellan Hull City och Aston Villa på KCOM Stadium och vår slutsats är att ena parten ska ses som klara favoriter i matchen. Vilken?

Annons:

Det har varit en mycket spännande premiäromgång av årets Championship, med en hel del tajta och intressanta matcher. Enda storsmällen har varit Brentfords 5-1-kross av Rotherham United.

Nu är det upp till bevis för Hull City och Aston Villa. Ännu är det förstås svårt att sia vartåt det barkar för parterna, men av de flesta att döma är de senare nämnda den klart bättre på pappret. Närmare toppen. Hull närmare botten. För att hårdra det hela, såklart. Det finns andra såväl bättre som sämre tippade.

Gästerna har å andra sidan Keinan Davis, Scott Hogan och Rushian Hepburn-Murphy tveksamma för spel medan Ritchie de Laet med all säkerhet missar matchen. Och Hull? De har hela truppen intakt.

För den som vill se matchen visas den på TV3 Sport, Viaplay och Viafree med start 20:45. Ni vill väl inte missa den sista premiärmatchen här i Championship, om inte annat för att lindra längtan av Premier League?

Ladbrokes sticker ut hakan

Det här kan säkert få ätas upp, beroende på hur allt utvecklas – men ska inte Aston Villa vara på minst en klass över Hull City? Tycker skillnaderna är relativt stora.

För att förenkla det: Aston Villa – övre halvan, med viss potential att sniffa på Premier League-platserna. Hull City – med viss risk att dras in i den absoluta bottenstriden, att kunna trilla ner i tredjedivisionen.

Tufft har Hull haft det i förberedelserna inför seriestarten likväl, med inte en enda vinst – trots ofta överkomligt motstånd – på de fyra senaste matcherna, alla av vänskapskaraktär. Bättre har det snurrat på för Villa, med fyra av de fem senaste vunna. Enda förlusten kom mot West Ham United.

Med observation för att det kan komma att bli en tät match i klassisk premiäranda, vill vi ta det säkra före det osäkra – och spelar då Aston Villa med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till 1,95x hos Ladbrokes. Där sticker de ut rejält.

Annons:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Aston Villa draw no bet
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes
Spelstopp: 20:45, måndag 6/8
TV: 
Stream:  [viafree]

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.