23 november 2018 Speltips Ipswich West Bromwich

Speltips inför Ipswich Town – West Bromwich Albion 23/11: Klockrent spel

Planen är att mer än dubbla det investerade kapitalet inför fredagens Championshipbatalj mellan Ipswich Town och West Bromwich Albion, där det handlar om botten mot toppen.

Annons:

Landslagsuppehållet är till dess ända och vi är tillbaka i vardagslunken när den europeiska klubbfotbollen återstartar. Det var på tiden, inte sant?

Runt West Bromwich, som har siktet inställt på att omgående ta klivet upp tillbaka till Premier League, har det stundtals varit lite svajigt och perioden strax före uppehållet var ett praktexempel på detta. Fyra vinstfria matcher, tre förluster och ett kryss, radades upp innan toppkonkurrenten Leeds United kunde plockades ned med bekväma 4-1 inför hemmapubliken.

Med detta parkerar klubben på en femteplats, som i sin tur skulle betyda playoff, och avståndet till toppduon är lika litet som ditot ner till död mark. Fortfarande, 17 omgångar in i kalaset, tätt och jämnt i Championship.

Desto värre ser det ut för Ipswich Town, vars facit är på blott 11 inspelade pinnar – 1-8-8 i resultatraden – och hittas med det på jumboplatsen. Glappet till den säkra marken har bara blivit större och större, varpå pressen konsekvent ökar. Kört är det emellertid inte och ”bara” fem pinnar håller dem under strecket. Men som nämnt: en trea på 17 matcher, det håller inte…

Flest mål i hela Championship

För Ipswich saknar Teddy Bishop, Jonathan Walters samt Emyr Huws. Gästerna har i deras tur hela truppen intakt och innehar sålunda plus på truppfronten – liksom de flesta andra fronterna, bortsett från hemma-/bortaplansfaktorn.

Lite, med betoning på just: lite, steppade Ipswich upp före uppehållet med dubbla kryss mot Reading samt Preston North End. Särskilt bra har det trots allt inte sett ut framförallt fortsätter en herrans massa mål släppas in; minst två stycken till antalet i 7/8 senaste matcherna.

Gillar WBA:s chanser här. De bröt en mindre charmerande svit via en 4-1-kross av toppkonkurrenten Leeds senast och kommer hit med nyvunnen energi och tro. Den andra halvleken var fenomenal – inte minst ur offensiv synvinkel. Hela 37 fullträffar har det allt som allt blivit på de 17 spelade seriematcherna, klart flest i serien, alltså som tabellfemma.

Målspelen till bortalagets lockar därmed klart mer än de raka spelen och faktum är att vi får bättre betalt på att det blir minst två mål från WBA:s sida kontra den tvåan i matchen.

Ohmbet presenterar oddset 2,05 för WBA över 1,5 mål och det är en pick som tas utan minsta tvekan.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 500 kr bonus + 100 kr gratisspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Bromwich över 1,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 20:45, fredag 23/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.