15 augusti 2018 Real Madrid Atlético Madrid

Speltips inför Real Madrid – Atlético Madrid 15/8: Europeisk titel på spel

Det är inte bara helspanskt på menyn i den europeiska supercupen, utan de två stora huvudstadsklubbarna som ska göra upp om titeln – Real Madrid och Atlético Madrid. Speltips hittar ni här.

Annons:

Tre av de senaste fyra åren har det vankats helspanska Supercupfinaler i Europa – och det visar på den starka position landet har ute i världen. En standard de andra inte rår på.

Real Madrid har också varit inblandade samt vunnit de två senaste av dessa titlar, vilka förvisso inte ska höjas upp i skyarna av betydelse. Lite mer än en vänskapsmatch, mycket mindre än en normal titel.

Vardagen kommer se annorlunda ut för Real Madrid framöver, när de får vänja sig att vara utan superstjärnan Cristiano Ronaldo, som bekant lämnat för spel i italienska Serie A och Juventus. Omställningen är enorm och det specifikt när inget större namn kommit in som ersättare.

Atlético Madrid har stärkt upp deras trupp jämfört med i fjol, i stort. Ett spännande namn som kommit in på anfallsposten är Nikola Kalinic, medan Fernando Torres lämnat – men från start handlar det framförallt om en bänkspelare. Ett ess att kasta in. Ett annat förvärv värt att titta närmare på är Thomas Lemar, från Monaco. Han är mer tänkt som en ordinarie pjäs.

Förutom Real Madrids avbräck på Jesús Vallejo samt Àlvaro Odriozola, är det helt intakta trupper som presenteras.

Real Madrid fortfarande numret större

Cristiano Ronaldo är borta. Det minskar Real Madrids konkurrenskraft i såväl Spanien som Europa. Det ska inte sopas under mattan med.

Men det till trots, om vi jämför trupperna och de tänkta startelvorna, ska Real Madrid fortfarande vara ett nummer större än Atlético Madrid. Finns mer spets. Det lilla extra. Atlético Madrid är väloljat, men en bit bakom klubbar som just Real samt FC Barcelona.

Observera att den här matchen spelas på neutral plan, i Tallinn, och att hemma-/bortafaktorn således inte är att ta hänsyn till. Då blir det också enklare att skilja på parterna.

Real Madrid är presenterade som knappa favoriter. Om undertecknad hade haft titeln oddssättare, då skulle de vara något större sådana…

Spelet? Real Madrid +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort efter ordinarie tid – till oddset 1,79 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 15/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.