Speltips inför Sönderjyske – AaB 13/7: Val av sida i premiären

Spelbloggare Publicerat: 13 July 2018

Tröttsamt matchutbud? Kanske lite. Men i den danska förstadivisionen, Superliga, vankas det premiärer och här hittar ni vårt speltips inför den mellan Sönderjyske och Aalborg BK. Vem vinner?

Annons:

Det är premiärtider! Ännu en upplaga av Superliga står runt hörnet och det här blir blott seriens andra match, ett par timmar efter avsparken i Vejle – Hobro. Senare under helgen samt i upptakten av nästa vecka väntar en uppsjö av matcher.

Gästande AaB blev femma i förra årets seriespel och missade med det chansen att plocka en plats ut i Europa, vilket de förstås känner besvikelse över. Samtidigt har de landat runtom i samma skikt av tabellen ända sedan den stora titeln spelåret 2013/14. Vill det lyfta snart? Finns överhuvudtaget spelarmaterialet för det?

Grundserien hamnade Sönderjyske några hack och fem pinnar under AaB i, men var ändå nära att nå Europa League. Stoppet kom i playoffets semifinal och det hetta AGF. Här och nu vill man komma ut på bästa möjliga sätt och det finns det en del som  talar för att de skulle kunna.

Hemmaplansfördelen betydande

Premiärer är alltid ovissa. Svårtippade. Med viss skrälltendens.

Här ställer oddssättarna dock inte ut Sönderjyske som mer än knappa favoriter i matchen och då finns det anledning till att tycka de skulle vara större sådana. Gillar helt klart deras chanser här.

Spelare för spelare känns det som två mycket svårskiljaktiga lag. De har båda potential, kan utmana en bit uppåt i tabellen – även om toppstriden ska vara en bra bit borta. Där håller de helt enkelt inte.

Men nu är det alltså dessa två som ska jämföras och då handlar mycket om hemmaplansfördelen som tungan på vågen. Givetvis ska Sönderjyske då betraktas som favoriter och dessutom rätt klara sådana.

Vi är dock öppna – förväntar oss snarare – för att det blir tätt i matchen och vill hjärna ha en livlina vid ett oavgjort utfall.

Därför spelas Sönderjyske +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till oddset 1,77 hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sönderjyske +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:15, fredag 13/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.